ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

SVT:s trista besked om nya Allsång på Skansen-programledaren

06 okt, 2022 
ALLSÅNG PÅ SKANSEN
Vem som tar över efter Sanna Nielsen i Allsång på Skansen är en ständigt återkommande fråga.
Nu kommer SVT med ett mycket kryptiskt svar.
Annons
Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"Brand logo
Sanna Nielsen om att inte ha någon semester i sommar: "Tar mycket tid"

Allsång på Skansen är ett av svenska folkets absoluta favoritprogram. Varje tisdag under sommaren sänds det live från Skansen med utsikt över hela Stockholm.

Under årens lopp har vi fått se en del olika programledare. År 1994 tog Lasse Berghagen, 77, över taktpinnen och höll på ända fram till år 2003. Då tog Anders Lundin, 64, över och körde i sex år. Vi har även fått se Måns Zelmerlöw, 36, och Petra Marklund, 38, i programledarrollen.

Men nu senast är det Sanna Nielsen, 37, vi har fått se i rutan och hon har definitivt gjort det med bravur.

Tittarnas sorg efter Sanna Nielsens avhopp

När Sanna meddelade att detta blir hennes sista sommar på Allsångs-scenen var det många tittare som blev helt förkrossade.

Annons

”Sanna är en duktig och allsidig artist, blir svår att ersätta!”, skrev en tittare.

”Du var så jäkla bra Sanna. Ingen kunde göra det bättre, vilken glädjespridare du är. Vad gör vi nästa år när inte du skall vara på Skansen. Jag gråter. Ingen Sanna som underhåller, det blir stor saknad”, skrev en annan.

”Kommer att sakna dig på Skansen, mångsidig och duktig är du på allt du tar dig an....”, skrev en tredje.

Spekulationerna om vem som kommer ta över efter Sanna är i full gång. En kandidat som tittarna gärna ser som nästa programledare är dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 31.

SVT:s trista besked om Allsång på Skansen

Hon har tidigare berättat för Hänt hur hon ser på att ta över rollen.

– Hade jag fått frågan om att bli programledare hade det varit ett ärofyllt uppdrag. Jag hade tackat ja om de hade frågat, hade varit helt fantastiskt, sa hon till Hänt.

Om Elisa har fått frågan än är fortfarande oklart och nu kommer SVT med ett nytt kryptiskt besked.

”Vi har för närvarande inget nytt att förmedla i denna fråga tyvärr. Du måste vänta tills när vi är klara med att meddela vem det blir. Har ingen tidshorisont på detta.”, skriver SVT i ett mail till Hänt.

FOTO: SVT

Annons