Sigrid Bernson om relationen till bonussonen William

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har sedan sin medverkan i Let's dance blivit ett av Sveriges absolut hetaste kärlekspar.
Nu berättar Sigrid om sina känslor för Robin Bengtssons son William, 7, som han har sedan ett tidigare förhållande.

Det var under Let’s dance 2019 som artisten Robin Bengtsson, 30, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 31, träffades och därefter hittade kärleken i varandra. Robin Bengtsson, som bröt förlovningen med sin dåvarande flickvän Jennie Salte kort innan dansprogrammet, har sonen William, 6, med tidigare flickvännen Emma Hallbygård.

För bara några månader sedan avslöjade Robin och Sigrid att de köpt köpt en villa ihop i Vallentuna. Ett hus på 7 rum och hela 140 kvadrat med stor trädgård. Under sommaren har paret renoverat huset och varit flitiga med att uppdatera sina sociala medier med både sommarutflykter och huspysslet.

Robin Bengtssons ord om stora familjebeslutet

I en tidigare intervju med Hänt avslöjade Robin Bengtsson hur renoveringen och inflyttningen har gått.

– Det har gått supersmidigt faktiskt. Det var inte så mycket som behövdes göras i huset utan det var fint iordning. Så vi har mest gjort småfix och trix. Vi har målat lite, inrett och fixat lite i trädgården. Sen har man haft väldigt mycket fritid den här våren så vi har verkligen kommit iordning känns det som, sa Robin Bengtsson då till Hänt.

Robin avslöjade även att han gärna skulle vilja utöka familjen. På en rak fråga om han vill ha fler barn svarade han:

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, säger han.

Sigrid Bernsons ord om relationen med William

Även Sigrid verkar ha ett gott öga för barn och relationen till Robins son William är kärleksfull. Hon är flitig med uppdateringar på sociala medier där hon visar upp hur trion spenderar tid med varandra.

För några veckor sedan publicerade Sigrid ett helt bildspel på Instagram om hur hon och “Wille” var ute till sjöss i sommarsolen.

“Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, skrev hon till inlägget då.

Under tisdagen publicerade hon även en alldeles nytagen bild på Instagram story där man ser hur paret tillsammans med William sitter på en servering och njuter av sommaren.

Till bilden skriver Sigrid kärleksfullt:

“Mina fina killar”.

FOTO: TT/Instagram