Robin Bengtsson om Sigrid Berntsons Let’s dance-beslut

Sigrid Bernson är inte med i Lets dance 2020
Sigrid Bernsson ställer inte upp i årets upplaga av TV4:s Let's Dance på grund av att hon behöver dra ner på tempot.
Nu berättar Robin Bengtsson för Hänt om hans tankar kring beslutet och om samtalen paret haft.
Annons

Proffsdansaren Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson dansade tillsammans i TV4:s Let’s Dance under våren 2019. Efter att ha lämnat programmet utvecklades något mer än vänskap mellan dem. Trots månader av spekulationer så valde paret att hålla kärleken hemlig enda fram tills i december förra året. Det var på julafton som Sigrid plötsligen publicerade en bild på sig själv där hon kysser Robin Bengtsson i ett snötäckt Trysil.

Annons

God jul. Önskar er alla en fin julekväll”, skrev hon då till bilden på Instagram.

Annons
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i Let
Sigrid dansade med Robin Bengtsson under Let’s dance 2019.

Oväntade Let’s Dance-beskedet

Sedan dess har paret aktivt delat med sig om sin kärlek via sociala medier tills för några veckor sedan när Sigrid plötsligen slutade uppdatera. Detta var något som hennes följare snabbt reagerade på eftersom dem vanligtvis får hänga med i hennes vardag. När TV4 sedan annonserade vilka dansare som kommer att medverka i årets upplaga av Let’s Dance fanns Sigrids namn inte med. Anledningen till detta menade TV4 beroende på en helt naturlig förklaring.

”Vilka dansare som medverkar i Let’s dance varierar från år till år”, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för programmet, till Hänt.

Annons

Följarna väntade i flera dagar på att få Sigrids kommentarer kring det oväntade beslutet. Tillslut uppdaterade hon på sitt Instagram-konto och berättade anledningen till varför tittarna inte kommer att få följa henne dansandes under våren.

” Jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu”, skrev då Sigrid på Instagram och fortsatte:

“Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Robin och Sigrid uppdaterar flitigt sina Instagram-konton med bilder på varandra. FOTO: Karin Törnblom/TT

Diskussionen om beslutet

När Hänt träffar Robin Bengtsson berättar han att diskussionen om Sigrids medverkan är något som paret har diskuterat. Däremot menar han att han mestadels hållit sig utanför och försökt låta flickvännen besluta sig själv.

– Det var hennes eget val att ta så det har jag försökt att inte lägga mig i så mycket, säger Robin Bengtsson till Hänt.

Annons

FOTO: 

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…