Robin Bengtsson om gravida flickvännen Sigrid Bernsons utseende

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.

Nu är det inte långt kvar tills Sigrid Bernson och Robin Bengtsson får sitt allra första gemensamma barn.
Inför förlossningen har Sigrid valt att göra en utseendeförändring – som pojkvännen nu kommenterar inför alla!
Sigrid Bernson - 5 saker du inte visste om stjärnan
1:03

Efter reklamen: Sigrid Bernson - 5 saker du inte visste om stjärnan

(1:03)

Slå på ljud

Artisen Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, har varit ett par sedan de fann kärleken i varandra i Let's dance 2019.

Då föds Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons barn

Dans och kärlek brukar gå hand i hand, vilket det definitivt gjorde för det här kärleksparet. Idag väntar de sitt första gemensamma barn.

Robin har, sedan ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård, sonen William, 8. Wille ska alltså inom kort bli storebror! Det lilla nytillskottet är beräknad att födas i september. Det var i ett inlägg på Instagram som paret delade med sig av den glädjande nyheten.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, skrev de då.

Sigrid Bernson om tiden ifrån pojkvännen Robin Bengtsson

Robin har haft en hektisk sommar med massor av jobb, vilket har gjort att paret har varit från varandra en hel del. Robin har nämligen varit ute på Diggiloo-turné. I podcasten I Nemo möter en vän berättade Sigrid om den stökiga sommaren.

– Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp. Sedan kör han lite egna spelningar med bandet. Och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar. Men vi kommer kanske åka med en del på spelningarna, jag och Wille. Vi kanske hyr en husbil och tuffar runt lite, berättade Sigrid då och fortsatte:

– Sedan kommer jag säkert åka ner lite till Västkusten också och hälsa på min familj där nere. Och så får vi se om Robin kan vara med de dagar han är ledig. Det blir lite så den här sommaren, men det är helt okej! Jag är så himla glad för hans skull att det har öppnat upp igen!

Robin Bengtssons kommentar om flickvännens nya look

Medan Robin Bengtsson har varit ute på turné har Sigrid Bernson passat på att styla om sig. Nyligen gick hon till frisören och fick en liten makeover inför förlossningen, vilket hon såklart delade med sig av på Instagram.

Snart blir det kladdiga slarvtoffsar istället så man får ju passa på..Klippt och slingat idag men löshåret är inte permanent utan clips som går att sätta i när man vill ha lite extra kalufs helt enkelt. Tack för uppfräschningen”, skriver Sigrid i inlägget.

Och i kommentarsfältet väller komplimangerna in!

Wow så snyggt, grattis Robin till en vacker kvinna och till er fina familj med tillökning”, skriver en följare.

Fina, fina du! Så vacker att man tappar andan,” fyller en annan i.

Så himla fint”, skriver en tredje.

Nu har pojkvännen Robin Bengtsson även valt att kommentera Sigrids utseendeförvandling. Det verkar som att han tycker om flickvännens nya look.

Wow älskling. Så fint!!”, skriver han, varpå Sigrid Bernson svarar:

Tack min älskling”.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Instagram

Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

Se klippet här!

FRÅN FÖRSTASIDAN