Robin Bengtsson om livsförändringen med Sigrid Bernson

Robin Bengtssons nya besked om livsförändringen med Sigrid Bernson
I början av mars blev det känt att Robin Bengtsson och Sigrid Bernson köpt hus ihop.
Nu delar paret med sig av en inblick i den nya tillvaron.
Annons

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson bekräftade att de var ett par i slutet av 2019. Efter månader av spekulationer kring deras relation delade Sigrid en kärleksfull bild föreställande sig själv och Robin på skidsemester i Trysil.

Annons

Jag kanske är lite sen här men åå va roligt att det blev ni. Sååå fina ihop“, skev en glad följare då och en annan höll med: ”Är så glad för er och framförallt din skull Sigrid”.

Annons

Sigrid och Robin tävlade ihop i Let’s dance 2019, och det var någonstans där som känslorna för varandra uppstod. I P4 Extra berättade Robin Bengtsson om hur deras relation gick från vänskap till kärlek.

– Vi fortsatte att ses efter att Let’s dance var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av Let’s dance. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, sa han då.

Nyblivna husägare

Idag är Robin och Sigrid även sambor. För inte allt för länge sendan köpte de ett hus ihop, något Aftonbladet var först att rapportera om. Huset ligger i Vallentuna utanför Stockholm, det är hela 140 kvadratmeter stort och har sju rum.

När Hänt träffade Robin Bengtsson inför finalen av Melodifestivalen berättade han om den kommande framtiden ihop med Sigrid.

Annons

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta utav tillvaron där, sa han.

Bilderna från parets nya hus

Och nog håller paret på att bo in sig i sitt nya hus. Det kan den som följer dem se på deras sociala kanaler. På sin Instagram story har Robin Bengtsson delat en bild på ett av rummen som kommer att bli en garderob, en så kallad walk-in closet.

Även Sigrid Bernson ger en liten inblick från tillvaron i parets nya huset.

”Hemmastudion börjar ta form”, skriver hon och filmar Robin som sitter och spelar på ett piano i det rum som nu blivit en studio.

Annons

FOTO: Instagram, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…