Robin Bengtsson om beslutet med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Det har varit ovanligt tyst från Sigrid Bernsons håll de senaste veckorna.
Nu avslöjar pojkvännen Robin Bengtsson att de har bestämt sig för att fly vardagen i Stockholm ett par dagar.
Annons

Det var i Let’s dance 2019 som Sigrid Bernson, 31, träffade artisten Robin Bengtsson, 29. Under inspelningen av programmet spekulerades det i att det var mer än vänskap mellan dem, vilket både Robin och Sigrid dementerade vid flera tillfällen.

Annons

I julas valde de dock att offentliggöra sin relation. Detta genom att lägga upp en pussbild på Instagram på självaste julafton. Sedan dess har de varit öppna med sin kärlek till varandra och det verkar som att paret trivs väldigt bra tillsammans.

Sigrid Bernsons mystiska frånvaro

För ett par veckor sedan var Robin Bengtsson med och tävlade i Melodifestivalen med bidraget Take a chance. Artisten lyckades ta sig direkt till final och blev såklart överlycklig – men någon som inte var på plats för att fira med honom var just flickvännen Sigrid.

Annons

Efter sitt framträdande avslöjade Robin anledningen till Sigrid Bernsons mystiska frånvaro.

– Sigrid kunde inte komma tyvärr för hon blev sjuk natten till idag. Det var lite trist, sa Robin Bengtsson då till Hänt.

Sedan dess har det varit ganska tyst från Sigrid i sociala medier. Vanligtvis brukar hon flitigt dela med sig av uppdateringar på Instagram men numera är det endast en enstaka post då och då. I kommentarsfältet är det många fans som undrar varför Sigrid inte är aktiv längre.

”När kommer du tillbaka Sigrid?”, undrar en person i en kommentar till ett inlägg.

Avslöjar parets gemensamma beslut

När TV4 i veckan presenterade vilka kända profiler och proffsdansare vi kommer att få se i årets säsong av Let’s dance saknades Sigrids namn.

Annons

Kanske är anledningen till Sigrids fråvaro att hon behöver en paus från allt som har med jobb att göra. På sitt Instagram-konto avslöjar Robin Bengtsson nu att han och flickvännen har bestämt sig för att fly vardagen i Stockholm och njuta av en semester.

”Vi kör en helg och varvar ner i Svenljunga innan finalvecka i mello”, skriver han intill ett videoklipp.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…