robin bengtsson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons beslut för julen – exet bekräftar

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson hittade varandra i Let's dance och tidigare i höstas fick paret sitt första gemensamma barn.
Robin har sedan en tidigare relation sonen Wille som bor hos paret varannan vecka.
Nu kan Robins före detta avslöja uppgörelsen om årets julfirande.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Artisten Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, blev ett par efter att de dansade med varandra i TV4:s underhållningsprogram Let's Dance 2019. Månader efter programmet kom Robin och Sigrid ut i offentligheten som ett kärlekspar.

Idag bor de ihop i ett lugnt och familjärt villaområde i Vallentuna, norr om Stockholm. Paret köpte huset under hösten 2019 och flyttade in på alla hjärtans dag året därpå.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Sigrid Bernson om den tuffa förlossningen

I april i år avslöjade paret att de väntade sitt första gemensamma barn. Robin har sedan en tidigare relation med Emma Hallbygård, 32, sonen William, 8. Under graviditeten fick parets följare vara delaktiga i Sigrids graviditetsresa och i mitten på september välkomnade de sonen Viggo.

”16/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära i honom redan och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek”, skrev Robin då på Instagram.

Flera veckor senare gick Sigrid ut med sin förlossningshistoria och det visade sig att förlossningen var allt annat än lugn. Den pågick i över 36 timmar och det hela avslutades med att Sigrid behövde göra ett akut kejsarsnitt. Sigrid förklarade att hon fick hög feber, frossa och att hon kräktes av värkarna.

Hon avslutar med att berätta om lättnaden hon kände när hon tillslut hörde bebisens skrik.

”Ut kom han till slut. Hans lilla skrik på andra sidan draperiet som i alla stress och rädsla var det vackraste jag någonsin hört.”

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons jul med barnen

Under de senaste månaderna kan man förmoda att paret levt i en riktig lyckobubbla med den nyfödda bebisen och sonen Wille som numera kan titulera sig som storebror. Robin har sedan Viggos födsel lagt upp flera bilder på syskonen och Wille ser ut att stormtrivas i rollen som storebror.

Wille bor varannan vecka hos mamma Emma och varannan vecka hos Robin och Sigrid. Julen är runt hörnet och Emma, avslöjade nyligen via Instagram att det är Robins tur att ha sonen William på julafton. Hon publicerar nämligen en bild på sonen iklädd en jultröja, poserandes bredvid julgranen med texten:

"Julavslutning och adjö för en pappajulafton i år. Saknar dig redan min goa unge".

Även Sigrid bekräftar att Wille ska spendera julen med dem i år. I en intervju med Mama berättar hon om julen, som blir hennes första som mamma.

– Vi ska fira julen i Branäs, i fjällen med Robins familj. De har renoverat ett hus där uppe så det ska jättemysigt. Första julen med Viggo och Wille!, säger Sigrid.

Hänt har sökt Emma Hallbygård för en kommentar.

FOTO: TV4, Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN