Robin Bengtsson avslöjar sanningen bakom flytten med Sigrid Bernson

SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har varit sambos i ungefär två år och de bor i en stor och härlig villa i Vallentuna. Men varför valde de att flytta dit egentligen och inte ha ett liv i innerstan? Nu berättar Robin hur det ligger till.
Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA
0:40

Efter reklamen: Robin Bengtsson berättar om drömmen om USA

(0:40)

Slå på ljud

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, blev ett par efter att de dansade ihop i Let's dance 2019. Däremot höll de relationen hemlig ett bra tag och det var inte förrän på julafton det året som de bekräftade sin relation.

Sedan dess har mycket hunnit hända för paret. Bland annat har de flyttat ihop, köpt båt ihop och vid sidan av allt detta har Sigrid kämpat med utmattningssyndrom.

Förra veckan gick Sigrid ut offentligt och berättade om den tuffa tiden och än idag är hon fortfarande sjuk, även om hon är betydligt bättre.

Robin Bengtsson om Sigrids utmattning

Robin är just nu högaktuell i Melodifestivalen 2022 med bidraget Innocent love. När Hänt träffade Robin under pressdagarna till årets första "mello-deltävling" berättade Robin för Hänt om hur han har stöttat Sigrid under den här tuffa perioden.

– Som hon sa i sina egna videos så är hon på bättringsvägen och påväg tillbaka, så det går åt rätt håll, sa Robin till Hänt.

På frågan om det påverkat deras relation förklarar han:

– Ja det är väl klart. Samtidigt har det varit pandemi i två år och så där. Men såklart alla jobbiga saker som man gå igenom och tar sig ur, stärker ju ens relation skulle jag säga, säger Robin.

Det är snart två år sedan som paret flyttade ihop och de avslöjade då att de köpt hus i Vallentuna, ungefär 30 minuter från Stockholms innerstad. Men det var inte bara att flytta in, även om det var bra tak och bergvärme fanns.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför flyttade Robin och Sigrid till villa i Vallentuna

De började snabbt med en hel del renovering av huset och Robin har tidigare berättat att de trivs väldigt bra. Men varför flyttade de egentligen till just Vallentuna? Nu berättar Robin för tidningen Leva & Bo.

– Jag bodde i Täby förut och vi ville hålla oss kvar i trakten. Sigrid hade en lägenhet i stan och vi ville komma ut. Vi är båda uppvuxna i hus i liknande miljöer. Min son går i skola i Täby kyrkby inte långt härifrån. Vi hittade den här kåken och gillade det mysiga området. Mycket passade in, bland annat stor tomt, garage och stor uppfart om det kommer gäster. Det var bergvärme och nylagt tak, säger han till tidningen och tillägger:

– Vi trivs jättebra och håller på mycket i trädgården. Gräsmattan har jämnats ut och vi har tagit ner träd. Jag vet inte hur många vändor jag åkt till tippen med grenar, ris och buskar. Planen är att göra om uteplatsen till en stenterrass med pool. Vi vill också bygga ut vardagsrummet lite, men har inga konkreta byggplaner.

Huset är byggt 1968 och har ett och ett halvt plan med snedtak på övervåningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN