ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robert Wells om sorgen över sonen Oscar – berättar om saknaden

24 jul, 2021 
Robert Wells med sönerna
Robert Wells är igång med Rhapsody igen samtidigt som sonen befinner sig i Grekland för att gå i sin pappas fotspår.
I en intervju med Hänt berättar Robert om stoltheten och saknaden efter sonen.
– Det är både roligt och jobbigt, säger han till Hänt.
Annons
Robert Wells söner Oscar och Theodor – Så lever de idagBrand logo
Robert Wells söner Oscar och Theodor – Så lever de idag

Robert Wells, 59, har en framgångsrik karriär bakom sig. Förutom att vara kapellmästare så minns du säkert också hans succé-år i Så ska det låta där han var pianist. Nyligen kunde vi även se honom i programmet The masked singer – där Robert uppträdde utklädd som korp.

I en intervju med Hänt berättar Robert nu om glädjen över att köra igång med Rhapsody igen och stoltheten över sina söner Oscar och Theodor Wells.

Robert Wells kärlek till scenen – så är det att jobba med frun Maria

När Hänt frågar Robert om hur det känns att få köra igång med Rhapsody igen är lyckan total.

– Det är full fart inför Rhapsody. Det är en stor produktion som vi ska göra. Vi får inte fylla hela arenan utan vi har fått sprida ut oss på fyra föreställningar för att det ska fungera med restriktionerna. Det är fantastiskt roligt, det är något jag brinner för såklart, säger Robert och fortsätter:

– För mig är det viktigast med kemin mellan artisterna, jag brukar inte annonsera artisterna men jag har presenterat en gäst och det är Johnny Logan. Men sedan vill jag inte säga mer. Det blir en späckad konsert! Jag tycker det är så roligt alltså när man väl är på scen!

Annons

Roberts fru Maria Wells, 56, är även hon med på Rhapsody och sjunger i gruppen Vocalettes. Genom åren har det gått galant att både vara kollegor och man och fru, berättar Roger.

– Maria är med på scen och det har hon varit i många år. Innan vi blev ett par så jobbade vi tillsammans, vi träffades så. Jag har full respekt för Marias kunskaper. Vi har rest mycket, jag känner mig oerhört privilegierad, säger han.

Robert Wells om äldsta sonen Oscar – berättar om saknaden

Robert Wells söner Oscar Wells och Theodor Wells går även de i pappas fotspår, då de båda satsar inom musik- och underhållningsbranschen. Äldsta sonen Oscar har flyttat till Rhodos med flickvännen för att jobba, vilket Robert tycker är väldigt roligt.

– Oscar åkte i maj till Rhodos för att göra shower, han är proffsdansare. Det är både roligt och lite jobbigt. Det häftigaste med det är att Maria jobbade med det. Vi var nere alldeles nyligen, säger han.

Annons

Vad menar du med att det är jobbigt?

– Man längtar, vi är inte vana att han är bortrest såhär länge.

Samtidigt menar Robert att han är stolt över sönerna och att det är roligt att det går så bra för de båda.

– Det är grymt och jätteroligt, jag är såklart enormt stolt. Extra kul att man delar intresse, avslutar Robert.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT / Cecilia Liljeton/TT

Annons