ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Robert Wells sanning om frisyren efter alla år: ”Började med att...”

04 okt, 2022 
ROBERT WELLS
Sedan pianisten och musikern Robert Wells fick sitt stora genombrott har han haft samma frisyr.
Nu berättar han för Hänt vad det beror på och varför han inte förändrar den.
Annons
Robert Wells stora saknad efter sönerna: ”Jättemycket”
Robert Wells stora saknad efter sönerna: ”Jättemycket”

Så ska det låta fick hela 25 säsonger innan man valde att ta en paus. I våras var det däremot återigen tillbaka i rutan – men det visade sig vara en bluff.

När programmet hade premiär för 25 år sedan var det Peter Harrysson, 74, som höll i taktpinnen och genom åren har vi sett programledare såsom Peter Settmann, 53, Kalle Moraeus, 58, och Sarah Dawn Finer, 40.

Robert Wells om varför Så ska det låta tagit paus

När Hänt pratade med Robert i somras berättade han mer om vad det är med Så ska det låta som han gillar så otroligt mycket.

– Jag minns när jag gjorde audition för det där programmet. För jag ville inte först, jag gillar inte lekprogram överhuvudtaget. Men så sa min fru att det där är nog kul, och mycket riktigt var det fantastiskt när jag kom dit. Det glömmer jag aldrig, sa Robert till Hänt.

Annons

Robert fick sammanlagt nio säsonger i programmet men det är något som han tycker räcker. Han har gjort sitt på den fronten, känner han.

Men något som inte gjort sitt är hans frisyr. Sedan Robert slog igenom på 80-talet har han nämligen alltid haft samma frisyr.

Robert Wells om frisyren – därför är den alltid likadan

För Hänt har Robert berättat hur han egentligen ser på den saken, och det har inte med hans image att göra.

– Nej inte en chans! Det här började med att min första pianofröken tvingade mig att ha sådan här soul-boy, för jag hade så extremt kort hår med sidbena när jag var liten, säger han till Hänt och fortsätter:

– Och sedan är det ju också såhär att jag var ju tonåring på 70-talet, när det var alla de här rockgrupperna och allting, alla hade den frisyren. Och sedan tyckte jag att det var lite kul, för jag är ju såhär lite att jag sätter ju otrendighet som det bästa. Jag tycker inte om när folk fegar ur och ska gå in i en fålla och låtsas som att de är hippa. Det gillar inte jag.

Annons

Robert tycker om sitt långa hår och behåller det mer än gärna så länge han bara kan.

– Så egentligen, jag tycker det är ganska skönt att ha långt. Men jag håller inte på och fönar och fixar och sådär, det är inte min grej.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons