LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robert Gustafsson sätter ned foten mot kändiskvinnan – därför vägrar han

06 apr, 2024 
Maria Broberg
robert gustafsson
Det har så gott som regnat jobb över Robert Gustafsson över åren men det finns något som han absolut inte kan tänka sig göra.
– Då dör man, säger han i radioprogrammet RIX MorronZoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Babben Larsson blir prövad på Sveriges dialekter: ”Din jävla idiot!”Brand logo
Babben Larsson blir prövad på Sveriges dialekter: ”Din jävla idiot!”

Komikern och skådespelaren Robert Gustafsson, 59, är aktuell med en helt ny säsong av tv-serien Morran och Tobias. Serien handlar om en mor och hennes vuxna son som bor i ett förfallet hus.

Robert började sin komikerkarriär i slutet av 1970-talet där han medverkade i en revy med komikern Runo Sundberg i Skövde. Sedan dess har han haft en otroligt framgångsrik karriär med ett flertal framstående tv-produktioner, filmer, och teaterföreställningar i ryggen.

2006 utsågs han till världens roligaste man av svenska folket i SVT:s program Folktoppen. Och 2017 i TV4-programmet Sveriges bästa utsågs han till Sveriges bästa komiker.

Robert Gustafssons känga till Laila Bagge – vill aldrig göra som hon: ”Då dör man”

När Robert Gustafsson gästar radioprogrammet RIX MorronZoo under onsdagsmorgonen pratar han bland annat om dokumentären som gjorts om Killinggänget och den nya säsongen av Morran och Tobias.

Annons

Men han får även leka några lekar i radioprogrammet och svara på några snabba frågor som programledaren Roger Nordin ställer till honom.

Under detta rappa segment får Robert dels svara på om han är sugen på att göra en parodi på Gunilla Persson, varpå han säger:

– Sparka på de som ligger? Nej jag vet inte. Jag känner inte...nej.

Robert får strax därefter frågan som han någonsin skulle kunna tänka sig att sluta jobba, lansera ett kändis-vin á la Laila Bagge och leva gott på royalties.

Men det är inget som lockar Robert, för hans svar blir:

– Vet du vad, då dör man, det är det som händer. Man dör.

– Jag tog ju inte royaltyn, jag tog den där jävla fasta summan. Hade jag tagit royaltyn hade det varit en helt annan sak, berättar programledaren Laila Bagge som har vinet Ruby Zin.

– Ett av Lailas sämsta affärsbeslut någonsin, flikar Roger Nordin in skämtsamt.

FOTO: TT, SVT

Annons