Robert Åhrmans tårar efter händelsen i Robinson: “Jobbigt”

Robert Åhrman i Robinson.
I kvällens Robinson kan Robert Åhrman inte hålla tillbaka känslorna. Trots att lag Nord vunnit Robinson-tävlingen rullar tårarna okontrollerat nedför hans kinder. Det enda han kan tänka på är sin dotter som fyller år.
Annons

I lag Nord är alla lyckliga över att ha vunnit tävlingen och slippa öråd i kvällens avsnitt av Robinson på TV4. De peppar varandra och bekräftar vilket bra lag de är som vann, trots att lag Syd hade en fördel med två ledtrådar i Robinson-tävlingen.

Annons

Robert Åhrman, 46, har tidigare haft problem med balansen, men klarade av balanshindret på första försöket i gårdagens tävling. Något han uttrycker sina känslor kring:

– Jag är så fruktansvärt glad och tacksam att jag får vara en del av det här laget, som återigen visar att vi är så fruktansvärt starka. Det är en underbar känsla, helt underbart.

Dessutom har han kämpat extra mycket för en speciell person i just den här Robinson-tävlingen.

– Jag har gjort det för min lilla dotter som fyller år idag, lilla Tintin… Hon är inte så liten. Hon fyller 17 idag, berättar Robert.

Annons

Sen frågar han sina lagkamrater:

– Ska vi ta en sång för Tintin?

Därpå sjunger de tillsammans Jag må hon leva. Framför kameran säger Robert:

– Det är ju en väldigt speciell dag för mig idag eftersom min dotter fyller 17. Jag tänker på henne varje dag, många timmar av dygnet, men idag känns det lite speciellt.

Saknaden blir för mycket

Efter att ha hurrat för dottern Tintin fortsätter Robert Åhrman berätta om de tuffa känslorna.

– Det är fruktansvärt jobbit att inte vara hemma när min dotter fyller år naturligtvis. Jag försöker att inte öppna den dörren, så det är jättemycket. Jag tänker på henne, men positiva tankar som ger mig styrka.

Därefter bryter Robert trots det ihop känslomässigt. Saknaden blir för mycket och tårarna rinner nedför hans kinder.

Annons

– När man öppnar den dörren för mycket så blir det så påtagligt, saknaden av allt hemma, säger Robert Åhrman framför kameran.

Robert snörvlar och fortsätter:

– Men samtidigt så ger det mig styrka. När jag gav mig in i detta så fick jag stöd från alla nära och kära, så att det är ingen som vill ha hem mig tidigare heller. Alla villa att jag ska göra det här och göra det hela vägen.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…