ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robel Malki hoppar in för doktor Mikael i Nyhetsmorgon

13 jul, 2023 
Moa Risberg
doktor mikael
TV4 programmet Nyhetsmorgon får en ny doktor i programmet.
Allas favorit Doktor Mikael Sandstörm är populär bland TV-tittarna.
Nu hoppar doktorn Robel Malaki in i Nyhetsmorgon.
”Hoppas jag kan leverera”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

I TV4:s Nyhetsmorgon möts vi av flera bekanta ansikten som deltar i det populära morgonprogrammet. Utöver de folkära programledarna, finns det flera återkommande gäster som blivit extra populära hos tittarna där hemma.

En av dem är ”Soldoktorn” Mikael Sandström, 65, som ofta medverkar i programmet och svarar på tittarnas frågor kopplade till hälsan. Mikael besitter expertis i ämnet då han utöver sin roll som Doktor Mikael på TV4 även är överläkare.

Doktor Mikael har under flera års tid medverkat i programmet på TV4 och fick sitt smeknamn ”Soldoktorn” när han medverkade i Nyhetsmorgon efter att ha kommit hem från en solsemester i Thailand.

Mikael såg då väldigt solbränd ut när han medverkade i TV4-programmet, vilket väckte stor uppmärksamhet hos tittarna.

Hittade kärleken i kollegan på TV4

Doktor Mikael fann kärleken i TV-profilen och artisten Lotta Engberg, 60, efter att hon uttalat sig i en intervju och sagt att hon kunde ”tänka sig att dejta den där soldoktorn”.

Annons

Efter Lottas uttalande slog det gnistor och paret blev tillsammans. Idag är paret sambos och bor tillsammans utanför Göteborg i där Lotta jobbar. Både när hon spelar in Bingolotto men även när hon håller i programmet Lotta på Liseberg.

Doktor Mikael tar en paus - han är den nya

Nyligen kunde tittarna se en ny doktor i TV-programmet, ingen mindre än läkaren Robel Malki som kommer medverka i Nyhetsmorgon framöver och besvara tittarnas frågor om hälsa och sjukdomsbesvär medan doktor Mikael tar en paus från programmet.

Hänt kontaktade Robel för att fråga honom hur det känns att medverka i Nyhetsmorgon framöver, vilket han svarade på.

”Det känns superkul! Hoppas jag kan leverera” skrev Robel i ett privat meddelande.

När Hänt frågade om han haft något kontakt med den tidigare TV-doktorn Mikel Sandström och fått några tips ifrån honom berättade Nobel.

”Nej inga tips, jag kommer nog sätta egen prägel. Men träffar gärna honom och säger hej.” skrev Robel till Hänt.

Robel Malki
Robel Malki ersätter doktor Mikael i Nyhetsmorgon

Doktor Mikael är nu på semester något som han brättade för Hänt nyligen. Efter beskedet om den nya sommardoktorn har Hänt sökt Mikael för en kommentar om sin ersättare, utan svar.

Hänt har även sökt TV4 för besked om när Mikeal återkommer TV-rutan, utan svar. Tills dess får vi njuta av den nya TV doktorn Robel som medverkar i Nyhetsmorgon framöver.

FOTO: TV4

Annons