ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oron för Lotta Engberg timmarna innan direktsändning: ”Ett större problem”

03 jul, 2023 
Moa Risberg
Lotta på Liseberg om vädret.
Lotta på Liseberg om vädret.
Ikväll klockan 20:00 sänds andra avsnittet av Lotta på Liseberg.
Den dåliga väder trenden verkar hålla i sig i från premiären.
– Vädergudarna bråkar med oss just nu, säger Jonathan Nordin, TV4
Annons
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Klockan 20:00 på måndagskvällen är det dags för det andra avsnittet av Lotta på Liseberg. Programmet som sänds för 20:e sommaren i rad riskerar nu att få en lite osäker kväll när det kommer till vädret inför kvällens program.

I kvällens program gästas Lotta Engberg, 60, av artisterna Christopher, Jill Johnsson, Basic Element, Dr Alban, Theoz, Amanda Ginsburg och Jonas Gardell. Artister som går hem hos publikens gäster i alla olika åldrar.

Hänt har varit i kontakt med Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, som kommenterat väderprognosen för kvällens sändning av Lotta på Liseberg.

– Vädergudarna bråkar med oss just nu. Regnet är hanterbart men vinden är ett större problem. Det blåser just nu hård vind i Göteborgsregionen och vårt team på plats har fått arbeta med att säkra lösa föremål inför kvällens sändning, säger Jonathan Nordin.

Vädergudarna var i farten förra veckan

Lotta på Liseberg hade även förra veckan lite problem med vädret. Då publiken möttes av ett dystert besked under genrepet, när sändningen höll på att stoppas pågrund av ett oväder som dragit in över Göteborg.

Annons

Förra veckan fick de avbryta repetitionen för att säkra all teknik, men kunde senare dra igång för sändningen av programmet klockan 20:00. Efter att tekniken fungerade som vanligt igen efter en stunds uppehåll under genrepet.

Nu hoppas vi att vädergudarna ändrar sig inför kvällens sändning av Lotta på Liseberg och att programmet inte drabbas av några värre besked inför kvällens sändning.

Förra veckans kyss chockade tittarna

Förra veckan bjöd artisten Tommy Körberg på en oväntad kyss i Lotta på Liseberg i samband med att han skulle ta emot ett heders pris som utdelas i programmet varje år.

När han direkt under livesändningen gick ut på scenen överraskade Tommy publiken och gav programledaren Lotta Engberg en kyss innan han tackade och tog emot priset.

Efter kyssen var det dags för publiken att sjunga upp och delta i allsången av Tommys populära låt ”Stad i ljus”, som leddes av den ny kyssta programledaren och Körberg.

FOTO: TT

Annons