LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robbie Williams om den otäcka sjukdomen: "Blod i hjärnan"

06 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Robbie Williams tvingades ställa in flera spelningar i höstas. Nu berättar han vad som egentligen hände när han vårdades på intensivvårdsavdelningen.
Annons

Under hösten tvingades världsartisten Robbie Williams, 43, att ställa in flera spelningar som han skulle ha genomfört i bland annat St Petersburg och Moskva. Den vaga orsaken som angavs var  ”hälsoskäl”.

Nu avslöjar stjärnan hur sjuk han faktiskt var under sin Heavy Entertainment Show turné.

Det var när Robbie Williams befann sig i Schweiz som han plötsligt blev svårt sjuk.

– Min vänstra arm domnade av och jag kunde inte sluta dregla från ena mungipan. Jag hade huvudvärk och svårt att andas. Jag kunde inte ta djupa andetag, säger han i en intervju i The Sun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt devisen ”the show must go on” ville Robbie genomföra de inbokade spelningarna. Han fick en akut tid hos en läkare och fick klartecken för att gå ut på scenen. Trots att han inte hade känsel i sin arm ville han fortsätta till Ryssland för sina spelningar där.

Annons

För säkerhets skull tog han ett flyg till London och gjorde olika hälsotester.

– Jag fick göra blodprover och scannas på flera olika sätt. Både hjärtat och hjärnan. Och de hittade några abnormaliteter och något i min hjärna som såg ut som blod. Det var väldigt läskigt. Så beslutet var inte mitt längre och jag fick åka direkt till intensiven, säger Robbie.

Spelningarna ställdes in och stjärnan fick istället tillbringa en vecka på sjukhuset. Därifrån åkte han till sitt hem i Los Angeles för att vila upp sig.

– De sa att jag inte skulle göra någonting stressande i ett några veckor. Bara vara, sova och ta hand om mig själv, säger Robbie Williams.

Robbie har tidigare fruktat att hans intensiva arbete kommer att kosta honom livet.

– Det här jobbet är riktigt dåligt för min hälsa. Det kommer att döda mig. Om jag inte ser det på ett annat sätt, säger Robbie Williams.

FOTO: IBL

Annons