LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Robbie Williams svårt sjuk: "Kommer att döda mig"

06 sep, 2017 
Lina Arvidsson
Superstjärnan Robbie Williams kämpar mot både missbruk och depression. Nu berättar han om orsaken bakom hans psykiska ohälsa: karriären.
Annons

Robbie Williams, 43, har skördat framgångar som artist samtidigt som han kämpat mot sitt narkotikamissbruk. Nu berättar stjärnan om att han också lider av psykiska problem – och att det är hans karriär som är orsaken bakom detta.

Robbie Williams säger att livet som offentlig person har gjort honom deprimerad. Robbie Williams går så långt som att frukta för sitt liv om han inte gör någon förändring.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här jobbet är riktigt dåligt för min hälsa. Det kommer att döda mig. Om jag  inte ser det på ett annat sätt, säger Robbie Williams till The Sunday Times.

Robbie Williams spekulerar i om han hade mått bättre om han inte varit känd.

– Depression finns i min familj. Jag vet inte om jag skulle vara så här mentalt sjuk utan berömmelse. Jag tror inte att det skulle vara lika kraftfullt om det inte hade varit för mitt kändisskap, säger Robbie Williams.

Robbie WIlliams hyllar gärna och ofta hustrun Ayda Field för hennes stöd.
Robbie WIlliams hyllar gärna och ofta hustrun Ayda Field för hennes stöd.

Han säger att all uppmärksamhet inte bara är av godo. Hans mindre positiva sidor får också stort fokus.

Annons

– Du får ett förstoringsglas i form av världens uppmärksamhet och dina defekter förstoras förstås också, säger Robbie Williams.

Robbie Williams och hans fru, Ayda Field, har två barn tillsammans: Theodora Rose, 4, och Charlton Valentine, 2. Under Robbies kamp mot missbruket har han fått stort stöd av sin hustru. Ayda har också slagits för att hålla ihop familjen.

– Hon är smart nog att inte sänka skeppet medan jag bara vill sänka det för att se hur det skulle se ut, säger Robbie Williams.

Strax efter att Robbie Williams berättat om sin psykiska ohälsa kom också beskedet att han ställer in tre konserter i Ryssland. Orsaken är hälsoskäl, meddelar BBC.

“På grund av sjukdom, så kommer de två sista datumen på ‘The heavy entertainment tour’, i St Petersburg och Moskva, att ställas in. Robbie Williams kommer inte heller att uppträda på eventet i Sotji”, meddelar Robbie Williams pressansvarige.

Nu har stjärnan ledig fram till februari nästa år.

FOTO: Ibl

Annons