LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robbie Williams fick 18 miljoner för ett bröllopsgig

02 sep, 2016 
Lina Arvidsson
Robbie Williams blev bokad av en rysk oljemagnat och en av Rysslands 500 rikaste män för att göra en spelning under sin dotters bröllopsfest.
Annons

När Victoria Sardarov, 25, dotter till en av Rysslands rikaste män skulle gifta sig var det självklart att ha storslagen underhållning. Och på scenen fanns ingen mindre än Robbie Williams, 42. Den brittiske sångaren äntrade scenen på bröllopsfesten i ett vackert slott i Prag. Hundratals gäster från Moskva fick ta del av stjärnans uppträdande. Och Robbie gick inte från kalaset tomhänt.

Nära 18 miljoner kronor var påfyllda på sångarens konto efter showen. Inte illa för ett några timmars jobb.

Bröllopet hade goth-tema och alla gäster var beordrade att bära svart. På en av de få instagrambilder som finns från festen syns Robbie posera med Victoria Sectrets-modellen Sara Sampaio, 25, Robbie i svart väst och silverkedja kring halsen. “He sang angels just to me“, lyder bildtexten.

https://www.instagram.com/p/BJLMRrPDt0X/?tagged=nakedblack

Brudens far, Rashid Sardarov, 61, är oljemagnat och en av Rysslands 500 rikaste män. Enligt uppgift ska hela kalaset ha kostat honom 90 miljoner kronor.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons