LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rickard Sjöbergs utseendeförvandling – bara veckor innan Let’s dance

18 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Rickard Sjöberg
Programledaren Rickard Sjöberg är en av deltagarna i Let's dance.
Nu visar han upp en utseendeförändring han har genomgått.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanningen om Rickard Sjöbergs bonusfamilj: ”Händer grejer...”Brand logo
Sanningen om Rickard Sjöbergs bonusfamilj: ”Händer grejer...”

Rickard Sjöberg har varit programledare på TV4 i över 30 år och är än idag kvar på kanalen. Han började på en av TV4:s lokala tv-kanaler redan på 90-talet innan han sedan tog han över Postkodmiljonären, och har varit en del av programmet i 17 år.

När Hänt träffade Rickard Sjöberg i höstas avslöjade han även att han har spelat in ännu en säsong av långköraren och att tittarna kan förvänta sig mer underhållning framöver.

– Vi började precis spela in den 35 säsongen.

Rickard Sjöberg är en av deltagarna i Let's dance

I vår kommer vi få se Rickard i ett helt nytt format, han ska nämligen snöra på sig dansskorna för att tävla i tävlingsprogrammet Let's dance.

När Hänt träffade Rickard, bara dagar efter att beskedet om hans medverkan i programmet offentliggjordes, berättade han om förväntningarna.

Annons

– Det känns jätteroligt verkligen, jag hade min första träning idag faktiskt. Jag är ju inte så snabbfotad och jag är lite klumpig, men det finns förhoppningar om att jag ska kunna jobba bort det mesta av det där. Det ska kunna bli hyfsat iallafall, hoppas jag, berättade Rickard till Hänt då.

Vidare berättar programledaren att han inte har några tidigare danserfarenheter.

– Man kan säga att det är första gången, visst jag har stått och trampat fram och tillbaka på ett discogolv några gånger, men jag har aldrig tyckt att det är särskilt roligt att dansa. Men nu tycker jag att det är väldigt spännande, för det här är någonting annat liksom, så jag ser verkligen framemot det här.

Rickard har tidigare sagt att det var hans hustru Annika som övertalade honom att tacka ja till Let's dance detta år, trots att han tackat nej tidigare gånger han fått förfrågan.

Rickard Sjöbergs utseendeförändring – veckor innan programmet

Det är bara veckor kvar till premiären av programmet och deltagarna är i full gång med att träna inför programstart. Nu visar Rickard upp en förvandling han genomgått inför programmet.

På Instagram delar han med sig av en bild på sig själv när han kikar ut från ett litet tält – och huden har fått sig en omgång av brun utan sol.

”Brun. Snart är allt på plats inför vinjettinspelningen”, skriver programledaren under bilden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons