LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Sjöberg bekräftar stora familjelyckan – glädjande beskedet

27 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Rickard Sjöberg, frun Annika och döttrarna Gloria och Lilly
Rickard Sjöberg, frun Annika och döttrarna Gloria och Lilly
Rickard Sjöberg har haft en hektisk vår fylld av dans och håll igång. Efter Let's Dance är han nu på lite välförtjänt semester.
Nu öppnar Rickard upp om lyckan med frun Annika och den stora familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnadenBrand logo
Rickard Sjöberg om stora chocken med nya danspartnern – stora längdskillnaden

Rickard Sjöberg, 53, gjorde succé i Let's dance på TV4 tillsammans med danspartnern Tove Villför. Dessvärre räckte det inte hela vägen till segern och Rickard kammade hem en fjärdeplats. Under resans gång var det mycket känslor, efter att Rickard tvingades lämna satte han ord på äventyret i ett Instagram-inlägg.

Vänner! I lördags tog Let’s dance-äventyret slut för mig och Tove. Jag ska inte låtsas som att det inte sved att åka ut. Det gjorde det och vi kände att vi hade mer att ge. Men glädjen över hela upplevelsen och er kärlek vinner alla dagar i veckan. Tänk vad mycket uppskattning och röster vi har fått från er under våren. För det är jag djupt tacksam. Tack!”, skrev Rickard strax efter att han åkt ut ur tävlingen.

Rickard Sjöbergs stora familj – barn och bonusbarn i mängder

Våren har minst sagt varit händelserik för Rickard Sjöberg. Utöver att svänga loss i Let's Dance så leder han i vanliga fall det populära programmet Postkodmiljonären på TV4.

Något som är mindre känt kring Rickard är hans privatliv. Rickard har tidigare varit gift med ex-hustrun Beatrice Magnusson, 48. Tillsammans med Beatrice har han två döttrar – Lily, 18, och Gloria,13. Sedan sju år tillbaka är han gift med hustrun Annika Wibeck, 53, som numera är Annika Sjöberg. Även Annika har två barn från sitt tidigare förhållande, samt fyra bonusbarn.

Annons


– Vi är ju bonusfamilj med egna barn, extra barn, bonusbarn, barn som kommer och går och sådär, har Rickard tidigare sagt till Hänt.

Det är minst sagt en stor familj. Rickard har även berättat om hur det är att ha en så stor familj.

– Jag tycker att det funkar jättebra och ju äldre de blir märker man ju att alla barnen går igenom olika perioder. Då händer det grejer och det är bara att försöka fixa. Ibland är man åskådare och ibland är man liksom proaktiv och försöker guida.

Rickard Sjöbergs familjelycka med Annika: ”Försöker koppla av”

Nu är det sommartider och Rickard och familjen är på lite välförtjänt semester. I ett privat meddelande till Hänt berättar Rickard om familjelivet under de lugna semesterveckorna.

”Större delen av familjen är i sommarhuset på Gotland. Några av barnen sommarjobbar på restaurang och Annika och jag försöker koppla av efter den intensiva våren med jobb och för min del dans,” skriver Rickard.

Men att koppla av verkar inte innebära att bara ligga och lata sig i hängmattan för Rickard.

”Vi träffar familj och släkt och gör utflykter. Ikväll blir det Benjamin Ingrosso-konsert på Fårö”, skriver Rickard.

Foto: TV4 och Karin Törnblom/TT

Annons