ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Rickard Sjöberg om familjelyckan – livet efter skilsmässan: ”Händer grejer”

29 nov, 2022 
RICKARD SJÖBERG
Rickard Sjöberg har både egna barn och bonusbarn.
Nu berättar han om familjelyckan!
Annons
Så tänker Rickard Sjöberg om julen: ”Vi håller ner kostnaderna...”Brand logo
Så tänker Rickard Sjöberg om julen: ”Vi håller ner kostnaderna...”

Rickard Sjöberg, 53, är en välkänd tv-profil och det är nog inte många svenskar som inte känner till Postkodmiljonären och Drömpyramiden.

Något som är mindre känt kring Rickard är hans privatliv. För sju år sedan gifte han sig med hustrun Annika Wibeck, 53, och tillsammans har de skapat en stor och härlig bonusfamilj!

Det var år 2015 som Rickard sa ja till kärleken Annika inför 130 gäster och sedan dess har kärleken blomstrat mellan dem. Men det var inte första gången som varken Rickard eller Annika gifte sig. Rickard har tidigare berättat om hur det var att gifta sig för andra gången.

– Det var jättehärligt förstås. Det är inte första gången för varken Annika eller mig. Vi är ju gamla höll jag på att säga, vi har varit genom en del. Det kändes väldigt härligt att gifta sig och det fanns mycket förväntningar på framtiden och de har infriats. Hon är härlig, sa Rickard till Expressen.

Annons

Rickard Sjöbergs barn – skilsmässan från Beatrice

Både Rickard och Annika hade barn från tidigare förhållanden. Rickard var tidigare gift med dåvarande hustrun Beatrice Magnusson, 48, som han har två döttrar med. Han berättade då att han och Beatrice fortsatt var bästa vänner, men att kärleken dem emellan dessvärre tagit slut.

Även Annika hade två barn från sitt tidigare förhållande, samt fyra bonusbarn. Men de sex barnen är det sällan vi får se något av, Rickard har tidigare berättat varför.

– Vi har tagit det beslutet att de ska få bestämma själva så småningom när de blivit myndiga om de vill vara offentliga eller inte. Det ska inte vi bestämma åt dem, sa han till Nöjeslivet och fortsatte:

– Fram tills dess så kommer barnen varken synas medvetet eller jag kommer prata om det särskilt mycket. Det behåller vi för oss själva.

Annons

Rickard Sjöberg om familjelyckan

När Hänt träffar Rickard på förhandsvisningen av långfilmen Länge leve Bonusfamiljen! är han på plats med Annika och dottern Gloria, 13. Succéserien Bonusfamiljen är en serie som Rickard sett lite av och han kan minst sagt relatera till handlingen.

– Vi är ju bonusfamilj med egna barn, extra barn, bonusbarn, barn som kommer och går och sådär, säger han till Hänt.

Som tur är så är det inte lika kaosartat som det stundvis kan vara i serien.

– Jag tycker att det funkar jättebra och ju äldre de blir märker man ju att alla barnen går igenom olika perioder. Då händer det grejer och det är bara att försöka fixa. Ibland är man åskådare och ibland är man liksom proaktiv och försöker guida.

RICKARD SJÖBERG, GLORIA SJÖBERG, ANNIKA WIKBERG

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jennifer Iversen/Hänt

Annons