AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför slutade Carina Berg och Christine Meltzer arbeta ihop

29 nov, 2022 
Carina Berg och Christin Meltzer
Christine Meltzer och Carina Berg var tidigare en riktig superduo inom tv-världen.
Men plötsligt slutade deras gemensamma program dyka upp och nu avslöjas anledningen till varför de inte jobbar tillsammans.
– Det var ett helt annat spår, säger Carina i Nemo möter en vän.
Annons
Christine Meltzer om hur hon och maken Niclas Lind träffadesBrand logo
Christine Meltzer om hur hon och maken Niclas Lind träffades

Carina Berg, 45, och Christine Meltzer, 47, lärde till en början känna varandra via jobbet. Duon blev sedan bästa vänner både i och utanför tv-rutan.

Det var när Carina och Christine skulle spela in Berg och Meltzer i Amerika som deras vägar korsades. På planet på väg till USA kände de inte varandra inte alls men direkt när de började prata kom klicket.

Därför slutade Christine och Carina arbeta tillsammans – verkliga anledningen

Efter detta fick vi se Carina och Christine i flertal produktioner men för några år sedan tog det plötsligt stopp. Så varför slutade egentligen dessa två framgångsrika karaktärer arbeta ihop? Det berättar nu Carina då hon gästar Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän. I avsnittet leker Carina och Nemo en lek där Carina ska säga exakt vad hon tänker när Nemo lyfter olika ämnen.

Annons

Någon som kommer på tal under lekens gång är just Christine Meltzer som Nemo påpekar att Carina länge arbetade med.

– Ja gud ja, superlänge. Nu skådespelar ju hon bara, så den typen av program gör inte hon alls längre. Men jag älskar henne, hon är en av de roligaste människorna i hela världen. Hon har fått mig att skratta en gång bara genom att beställa in en kavring-macka, jag satt och tårarna rann, säger Carina och fortsätter:

– Hon sa bara "vadå den är ju jättetunn" men bara hon skulle beskriva hur tunn den här mackan var. Hon var så chockad över hur tunn den där mackan var. Nej men hon lockar fram de största skratten.

Var det därför ni slutade jobba ihop, för att hon ville byta inriktning?

– Ja men precis, hon skådespelar nu bara och det här var realityprogram så det var ett helt annat spår.

Christine Meltzers dotter ska tävla i Melodifestivalen

Christine Meltzer är just nu aktuell i tv-serierna Udda veckor och Sommaren med släkten.

Dessutom kommer Christine snart att bli väl involverad i Melodifestivalen då hennes dotter Ida-Lova Lind, 18, ska tävla i musiktävlingen enligt källor.

FOTO: TT

Annons