Rickard Olssons tuffa familjekamp: ”Ledsen på mig själv”

Rickard Olsson
I veckans avsnitt av Framgångspodden berättar Rickard Olsson att han har svårt att säga nej.
Detta har lett till att Bingolotto-profilen har svårt att hitta tid till att umgås med familjen.
– Det blir ju effekten att jag åker hemifrån, säger han.
Annons

Rickard Olsson, 52, är ett välbekant ansikte för Bingolotto-tittarna. Han har tidigare varit programledare för Nyhetsmorgon på TV4 samt SVT:s frågesportsprogram Vem vet mest?.

När det kommer till privatlivet är Rickard Olsson relativt nybliven singel. Detta efter att han och tidigare sambon Therese Broberg, 34, valt att gå skilda vägar efter tio år tillsammans. Relationen tog slut i våras men det var inte förrän i september som Rickard bekräftade uppbrottet.

Annons

– Jag tror att om det är en stor åldersskillnad så är vikten av att vårda förhållandet mycket större. Man måste hitta gemensamma saker och mötas åldersmässigt halvvägs och det har vi varit rätt kassa på, sa Rickard till Aftonbladet vid tillfället.

Annons

Efter uppbrottet har Rickard Olsson passat på att tillbringa mycket tid med dottern Asta, 16, som han fick tillsammans med ex-hustrun Lena Larsson.

Rickard Olsson om oförmågan att säga nej

I veckan gästade Bingolotto-profilen podcasten Framgångspodden som drivs av entreprenören Alexander Pärleros, 34. I denna pratade Rickard bland annat om sin oförmåga att tacka nej till jobberbjudanden.

– Kan du bli irriterad på dig själv att varje gång du säger ja till något så säger du också nej till att ta det lugnt eller nej till något annat?, undrar Alexander Pärleros, varpå Rickard svarar:

– Det jag säger nej till är ju egentligen familjen. Fast jag säger ju inte nej till det utan jag säger ja till något annat. Men det blir ju effekten att jag åker hemifrån. Att säga nej till något för att prioritera familjen, det kan jag ibland bli förbannad och ledsen på mig själv faktiskt.

Annons

Rickard Olsson berättar sedan att han hade velat vara ledig en längre tid för att ha tid till att träna och leva hälsosamt. På programledarens Instagram-konto verkar det som att han nu kommit igång med detta och använder sig av den tuffa träningsmetoden 16 weeks of hell.

FOTO: Ulrika Malm ULM, Erik Simander/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…