LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons plan efter tuffa åren – lämnar Sverige: ”Rivstart”

28 mar, 2024 
rickard och giselle
Rickard Olsson är sugen på revansch.
Nu talar han ut om det nya livsbeslutet och hur han aldrig mått bättre.
”Nu jävlar du”, skriver tv-profilen på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Det var under hösten 2022 som Rickard och Giselle Essé meddelade att de skulle skiljas. Skilsmässan kom att dra ut på tiden då det tidigare paret inte var helt överens om hur deras tillgångar skulle delas. Det hela slutade med att Rickard fick köpa ut ex-frun från huset, som blev en dyr historia.

– Vi kom till en lösning. Jag fick låna pengar av en väldigt snäll vän och tvingades även sälja båten. Sedan ska vi sälja en sommarstuga och lösa det lånat och sedan är det klart. Det är dyra lärpengar, men jag kom ändå ur det hela med både livet och huset i behåll, sa han till Aftonbladet i fjol.

Rickard Olsson
Rickard Olsson. Foto: Cornelia Nordström / TT

Rickard Olsson om nya livet: ”Inte upplevt på många år”

Ja, det låter med andra ord som det varit tufft för Rickard både på kärlek och pengaplanet. Men nu visar Rickard upp ett nytt livsbeslut på Instagram, som verkar innebär en investering i kropp och knopp.

Annons

”Måste hylla min kropp, alltså vad den ger tillbaka när jag tar hand om mat, träning å rörelse. Hela kroppen, inklusive knoppen blir glad å tänker snabba å goda tankar. Det kommer en positiv energi jag inte upplevt på mååååånga år”, skriver han.

Ska åka utomlands för marathon: ”Olsson ska ta revansch”

Rickard verkar följa ett strikt schema och avslöjar att han blivit så träningsintresserad att han ska på marathon i New York.

”Det är JAG som gör jobbet. Att dessutom hålla ett löfte till sig själv och sedan se resultatet är åxå jävligt uppbyggligt. Nu jävlars du, 2024 ska Olsson ta revansch. Efter detta program börjar nästa – resan mot New York Marathon”.

Han avslutar inlägget med att säga att ett tränings och kostschema trots allt inte var någon dum idé.

”Jag har alltid tyckt att schenan var tråkiga å sagt att ett schema är rakaste vägen mot döden. Jag har ändrat mig i det här fallet. Ett schema är snarare vägen till ett längre liv. Peace out brothers and sisters. Nu ska jag till gymet. Powerwalk 50 min avklarad. Sedan är det till att göra matlådor och förbereda sig inför slutspurten av rivstarten på 2024”.

Hänt har sökt Rickard Olsson.

Annons