TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Därför tror hovexperten att Madeleine och Chris kommer att separera

28 mar, 2024 
Prinsessan Madeleine bor i Florida med sina barn och maken Chris O Neill. Planer finns på att eventuellt flytta till Sverige, men om inte det går så kan de separera.
– Det är teoretiskt möjligt någon gång i framtiden, säger hovexperten Herman Lindqvist.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Prinsessan Madeleine, 41, och herr Chris O'Neill, 49, träffades för 10 år sedan via gemensamma vänner i New York. Tre år senare ringde bröllopsklockorna för paret och sedan dess har mycket hänt. De har bland annat bosatt sig i Florida och fått barnen prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 8, och prinsessan Adrienne, 6, tillsammans.

Prinsessan Madeleine lägger ofta upp bilder på sin familj och rapporterar att de har det toppen där på andra sidan Atlanten. Men samtidigt har hovet gått ut med ett pressmeddelande som säger att Madeleine med familj kommer flytta till Sverige under det här året, 2024.

Annons

Hovexpertens teori om Madeleine och Chris – detta pekar på separation

Att Chris inte vill flytta till Sverige är med andra ord något som Herman Lindqvist är ganska säker på.

– Det passar honom helt enkelt inte, säger han till Hänt.

Herman har dock en teori, som skulle kunna vara möjlig.

– Då finns ju då möjligheten att de fortsätter leva som de gör nu eller att de separerar och bor på olika håll. Det är teoretiskt möjligt någon gång i framtiden men det vet man ingenting om, säger han till Hänt.

Är det accepterat av hovet att vara särbos eller måste de skilja sig då?

– Nej men det får de acceptera då, om den situationen uppstår. De får acceptera det och tycka att de iallafall fick Madeleine och barnen kanske till Sverige.

Herman Lindqvist om barnen: ”Helt amerikaniserade”

Av det som Herman Lindqvist säger kan man nog konstatera att han gärna ser att Madeleine flyttar till Sverige en vacker dag.

Annons

– Men de här har ju ett stort val som influgna individer än fortfarande, de kan bestämma över sina liv. Men det blir under andra villkor, det blir ju mer och mer så att hon kommer längre och längre bort från Sverige och från hovet, säger Herman.

Dessutom tänker han på barnen i allt detta.

– Och om barnen bor längre och längre från Sverige så kommer de ifrån svenskheten. Nu är de ju väldigt långt nere i arvföljden så det är ju knappast troligt att de någonsin kommer fråga, men det skulle vara konstigt om de liksom inte är riktigt svenska. De är väl redan helt amerikaniserade.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Robin Utrecht / dana press

Annons