LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rickard Olssons kärlekslycka med Cathrine: ”Kompletterar varandra”

06 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Cathrine Hardenborg står uppställd framför kameran med en mönstrad tröja i olika färger. Till höger: närbild Rickard Olsson.
Rickard Olsson bekräftade nyligen att han är tillsammans med supermodellen Cathrine Hardenborg.
Nu syns paret för första gången offentligt.
– Vi kompletterar varandra otroligt bra, säger Rickard till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frunBrand logo
Yvonne Ryding ser tillbaka på tiden med Kjell Bergqvist – så är relationen med nya frun

Programledaren Rickard Olsson, 57, har nyligen hittat kärleken i supermodellen Cathrine Hardenborg, 54. Det bekräftade han nyligen för Hänt.

Paret har dejtat sedan november, men det var inte förrän alldeles nyligen som de gjorde sin första offentliga debut! De dök nämligen upp tillsammans på röda mattan inför premiären av Cirkus Brazil Jacks turné i Stockholm.

För Expressen berättade paret då hur de träffades, och det hela började med ett meddelande på Instagram.

Rickard Olsson om relationen med flickvännen: ”Otroligt jävla barnsliga”


– Rickard skriver så här: ”Hoppning eller dressyr?” och då så svarar jag ”Hoppning alla dagar i veckan” för jag är en hopptjej. Och jag tänkte ”Jaha, där är den där programledaren och han är ute och gör research. Kanske ska han göra ett nytt program eller något”, säger Cathrine Hardenborg till Expressen.

Rickard berättar vidare att de skrev fram och tillbaka i två månader, innan hon tog initiativet till en dejt. Han tog en taxi till henne och sen dess har det varit de två.

Annons

På röda mattan säger Rickard att ”övertaggad” är Cathrines mellannamn, där han syftar till att hon sagt att hon älskar cirkus.

– Vi kompletterar varandra otroligt bra, fortsätter han sedan.

Han får då frågan om det inte är så att han också har mycket energi.

– Ja, men det är mycket skratt kan jag säga. Mycket flams och med tanke på att vi är mer än 100 år tillsammans så är vi otroligt jävla barnsliga måste jag säga, svarar Rickard Olsson.

Cathrine Hardenborg är Rickard Olssons nya kärlek.Eero Hannukainen/TT

Rickard Olssons exfru talar ut om skilsmässan

Rickard Olsson avslöjade lyckan med sin kärlek ungefär 1,5 år efter att han och exfrun Giséle Essé, 47, meddelade att de går skilda vägar.

Det blev rejält uppmärksammat i media och den infekterade situationen ledde till att Giséle fick utstå mycket hat och hot. För Expressen har hon tidigare öppnat upp tiden efter skilsmässan.

– Det var privata meddelanden till mig. Det var ju inga troll utan det var människor så det är ju otroligt otäckt. Det var jätteläskigt. När man har två barn också som man tänker på, säger hon i intervjun.

Rickard Olsson och ex-frun Giséle gick skilda vägar för cirka 1,5 år sedan.Karin Törnblom/TT

I slutet av förra året kunde Rickard köpa ut Giséle ur deras tidigare gemensamma hus i Nacka, ett hus som nu har sålts då Rickard ska flytta in till stan. Enligt Giséle har hon och ex-maken i dagsläget ingen kontakt med varandra.

FOTO: TT

Annons