LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cathrine Hardenborg är Rickard Olssons nya flickvän: ”Plötsligt händer det”

27 jun, 2024 
Nu kan Hänt avslöja att Rickard Olsson funnit kärleken på nytt!
Det är ingen mindre än supermodellen Cathrine Hardenborg som fångat hans hjärta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässanBrand logo
Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässan

I skrivande stund ligger hans hus fortfarande ute till försäljning men troligtvis är det bara en tidsfråga innan det fått nya ägare. Det tre våningar stora huset ligger nämligen vackert beläget uppe på en höjd med fantastisk sjöutsikt åt alla håll och kanter.

– Nej men jag har längtat till stan hela den här våren faktiskt och jag lider när jag åker förbi alla uteserveringar och ser alla glada människor. Medan jag åker ut till världens vackraste hus men sitter där själv, det är jag och hunden, förklarade Rickard för Hänt.

Annons

Hon är Rickard Olssons nya flickvän

Med andra ord kan man säga att Rickard känner sig klar med det lite lantligare livet och vill hellre ha stadspulsen som närmsta granne. Detta är egentligen inte så konstigt eftersom hans älskade dotter Asta, 21, flyttat ut och dessutom har han varit singel.

Men nu har det dock ändrat sig. För nu kan Hänt avslöja att Rickard funnit kärleken i supermodellen Cathrine Hardenborg, 54.

”Jomen vi ses å har kul”, skriver Rickard i ett meddelande till Hänt.

Mer än så vill inte Rickard säga i nuläget men att de verkar ha kul tillsammans råder det inga tvivel kring.

Cathrine har nämligen lagt upp ett inlägg på Instagram där hon berättar om deras trevliga kväll på TOOL, som hade konsert i Tele2 arena.

”TOOL Tele2 Sverige. Plötsligt händer det. Hoppning eller dressyr är den bästa frågan jag fått i mitt liv. Tack Rickard Olsson för att du vågade fråga den.”, skriver hon på Instagram.

Cathrine Hardenborg har dejtat Prince

Cathrine Hardenborg slog igenom som modell i slutet på 80-talet och prydde många omslag under 90-talet. Under en period umgicks hon mycket med artisten Prince, som gick bort för några år sedan. Hon har även dejtat kändisar så som Marcus Schenkenberg och E-type.

Hon hade också en roll i såpoperan Vänner och fiender och gjorde långfilmsfilmdebut i Hassel - förgörarna, där hon spelade mot Lars-Erik Berenett.

Cathrine Hardenborg och Sanna Ekman
Cathrine Hardenborg och Sanna Ekman spelade i Vänner och fiender.Sporrong Olle

FOTO: TT

Annons