LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför måste Rickard Olsson sälja lyxhuset – avslöjar gripande orsaken: ”Lider”

10 jun, 2024 
Rickard Olsson säljer sin lyxvilla i Nacka med sjöutsikt och sjötomt!
Nu berättar han för Hänt vad det egentligen beror på.
– Jag har liksom tappat gnistan att sköta om grejer, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässanBrand logo
Vad äter du när...: Rickard Olsson om livet efter skilsmässan

Rickard Olsson, 57, har de senaste åren bott i en lyxvilla i Nacka med sjöutsikt och havet som närmsta granne. Men nu ska lyxvillan säljas.

Han håller även på och säljer sitt landställe utanför Gävle, där han tillbringat varje sommar under sin uppväxt. Då berättade han för Hänt att villan i Nacka kommer däremot bli kvar i hans ägor "ett tag till".

Nu berättar Rickard för Hänt vad som sker och varför han ändrat sig i frågan om att sälja Nacka-huset.

Annons

– Jag kunde inte säga då att jag gått i de här tankarna ett tag, men det behöver ju inte betyda att jag lämnar direkt heller, säger Rickard till Hänt.

Därför vill Rickard Olsson sälja lyxvillan

Han berättar vidare vad det är som ligger bakom flytten.

– Nej men jag har längtat till stan hela den här våren faktiskt och jag lider när jag åker förbi alla uteserveringar och ser alla glada människor. Medan jag åker ut till världens vackraste hus men sitter där själv, det är jag och hunden, säger Rickard och fortsätter:

– Så nej det var inget spontant. Det har värkt fram under hela året faktiskt, sakta men säkert och till slut måste man ju ta ett beslut, man kan ju inte ligga mitt emellan. Så jag tänkte "men vafanken, jag är 57 år nu, det passar väl bra att komma in till stan och umgås med människor liksom".

Dit vill Rickard Olsson flytta efter försäljningen

Rickard konstaterar att just nu i livet är det helt enkelt stan som passar bäst för honom och i nuläget lutar det åt en lägenhet på Södermalm.

Annons

– Nja men alltså jag har ju hunden tillsammans med min dotter och hon bor på söder och de flesta av mina kompisar bor ju på söder, så det är väl där i krokarna. Dessutom ligger söder bra till för att komma ut till Värmdö och Nacka där jag trivs väldigt bra. Men vi får se, Stockholm är ju inte så stort ändå liksom, det är ju bara några stationer bort så är man på Östermalm, Gamla Stan eller Vasastan, säger Rickard till Hänt.

Han poängterar att det såklart är dyrt att ha hus också, men det är framför allt de nya målen och drömmarna om stan som tar över.

– Hittills i livet har jag ägnat tid åt njutning och hitta lugn och titta på solnedgångar. Men nu ska det vara upplevelser, det är temat för resten av mitt liv, säger han och fortsätter:

– Men jag har liksom tappat gnistan att sköta om grejer. Om jag hade haft familj och min dotter hade bott kvar där hade det varit annorlunda, men jag kan ju klippa gräset imorgon eller i övermorgon. Det är ingen som bryr sig.

Annons

Se bilderna från huset i Nacka

Svensk fastighetsförmedlings hemsida kan man se bilder från huset.

Se här:

Annons
Annons

FOTO: Kevin Lavoie/Svensk fastighetsförmedling

FOTO: TT

Annons