Rickard Olssons dotter Asta har vuxit upp – så ser hon ut idag

Rickard Olsson.

Tv-profilen Rickard Olsson har ett barn.
Nu har dottern Asta Olsson vuxit upp och i veckan fyllde hon 18 år.
Så ser hon ut i dag.

Tv-profilen Rickard Olsson, 53, är en av Sveriges mest profilerade tv-personligheter. Under sina verksamma år har han lett stora program som Bingolotto, Bullen och inte minst Vem vet mest.

Men i våras meddelade den folkkäre programledaren att det inte skulle bli något mer med Bingolotto för hans del, detta efter att han varit sjuk en tid och att hans kontrakt var på väg att gå ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tv-profiles nya jobb

LÄS MER: Så träffade Rickard Olsson sin fru Giselle Essé Hyvönen

Istället gick han tillbaka till där allting började – nämligen på radion. I somras hoppade han in på Rix FM och rattade eftermiddagssändningarna där. Och i början av hösten började han sitt nya jobb radiostationen Star FM.

– Det känns oerhört roligt, jag tror radion har en gyllene framtid kommande åren och jag är så glad att vara tillbaka där jag en gång började. Jag sommarjobbade på Rix FM i somras och fick blodad tand, sa Rickard Olsson då i pressmeddelandet.

Men Rickard Olsson har inte bara jobbat – han har även hunnit med lite kärlek i sommar. I mitten av juli gifte han sig med kärleken, frisören Giselle Essé Hyvönen (nu Giselle Olsson-Essé), på Bank hotel i Stockholm.

– Jättebra och jättenöjd. Mer än nöjd, sade Rickard Olsson till Hänt efter bröllopet.

Rickard Olssons hyllning till dottern Asta

Men det är inte det enda förhållandet programledaren har haft. Fram till 2006 var han gift med ex-hustrun Lena Larsson. Tillsammans fick det före detta paret dottern Asta Olsson.

Dottern Asta Olsson fyllde under helgen 18 år – något som pappa Rickard Olsson valde att uppmärksamma bland annat på Instagram. Där lade den stolta pappan bland annat upp ett bildspel med bilder från när Asta Olsson var liten. Han visade också upp att de var ute och firade henne på restaurang.

”Grattis på 18-årsdagen, älskade dotter” skriver han till en bild på sin Instagram story.

Han lägger då och då ut bilder på dottern, som till exempel den här:

FOTO: Cecilia Liljeton/Cornelia Nordström/EXP/TT

LÄS OCKSÅ: Bingolotto: Därför ersätts Rickard Olsson

LÄS OCKSÅ: Därför byter Rickard Olsson namn

SENASTE NYTT!