sofia wistam

Sanningen om Rickard Olssons bild med Sofia Wistam – efter uppbrottet: ”Vi...”

Rickard Olsson, Sofia Wistam

Det var nyligen som vi möttes av beskedet att Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson begärt om skilsmässa.
Men kort därefter delade Rickard med sig av en bild på Instagram när han hintade om en middag med en annan tv-profil.
Och det var ingen mindre än Sofia Wistam.

Den folkkära programledaren Rickard Olsson-Essé, 55, har fullt upp. Under hösten har tv- och radioprofilen medverkat i Mullvaden med flera svenska kändisar bland annat Sofia Wistam. Och nu är han med i ännu en serie, nämligen The revolution race, på Youtube.

Tillsammans med fem andra svenska kändisar går han igenom tuffa utmaningar i de småländska skogarna, med coachning från Gunde Svan, 60, och Ferry Svan, 26.

Skilsmässan mellan Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson

Det var nyligen som vi möttes av beskedet att Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson begärt om skilsmässa. Ex-makarna gifte sig 2020 under en ceremoni på Bank hotel i Stockholm.

Men relationen har varit tuff de senaste tiden och Giséle har tidigare berättat för Hänt om anledningen till att äktenskapet nu är över.

”Vi har haft det jobbigt under en längre tid. Det är mycket som inte synkat. Tror vi har olika bilder på hur en familj ser ut. Det var ett gemensamt beslut som vuxit fram.”, förklarade hon i ett meddelande till Hänt.

Även Rickard har berättat att de har haft det svårt den senaste tiden, och att de ändå gjorde ett försök att rädda äktenskapet.

– Det mognade fram här under hösten, vi har ju försökt som tusan, så det är inte så att vi kastar in handduken direkt, säger Rickard till Hänt.

Sanningen om Rickard Olssons bild med Sofia Wistam

Som tidigare nämnt så har Rickard haft det fullt upp med olika tv-inspelningar. En serie som han har ägnat mycket tid åt är att spela in programmet Mullvaden. I programmet får vi följa ett gäng kändisar som på Wenngarns slott i Sigtuna utsätts för olika galna utmaningar samtidigt som de ska lista ut vem av dem som är mullvaden.

Men nyligen kunde vi mötas av ett oväntat avslöjande. Nämligen att Rickard Olsson hade taggat Sofia Wistam som också är en av deltagarna i årets säsong av Mullvaden i en bild på Instagram, när han var ute och åt ostron.

På bilden skrev han:

”Kameran äter först, LEX Sofia Wistam”

Rickard Olsson

Screenshot Rickard Olssons Instastory.

När Hänt senare nådde Rickard Olsson om bilden svarade han i ett sms:

”Haha.. vi käkade inte ihop.. det var ett Mullvadsskoj. Det var hon som sa ”kameran äter först”.. jag åt med en radiokollega.”

FOTO: TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN