LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons avslöjande om kärlekslivet – nu berättar han

13 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Rickard Olsson
Rickard Olsson
Rickard Olsson har precis kommit ut på andra sidan av en komplicerad bodelning från ex-frun Giséle Essé.
Nu avslöjar han vad som händer i kärlekslivet – några månader efter skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sigBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig

Rickard Olsson, 56, har haft ett tufft år när det kommer till kärlekslivet. I oktober bekräftade han och den dåvarande hustrun Giséle Essé, 46, att de skulle skiljas.

Det som sedan följde var en långdragen och komplicerad skilsmässa. Detta berodde till största del på att Rickard och Giséle inte var överens om hur bouppdelningen skulle gå till. Under tiden ex-makarna sökte efter en lösning bodde Rickard Olsson i ett attefallshus på tomten medan Giséle och hennes söner bodde i inne i villan i Nacka Saltsjö-Boo.

– Jag har bott där sen 98 men nu bor jag i en bod på tomten, sa Rickard när han befann sig i den snåriga situationen.

Men i maj kom det glada beskedet att Rickard och Giséle hade kommit överens om en uppgörelse. Rickard hade då köpt ut Giséle för en summa som dessvärre inte var lika stor som villans halva värde. Sedan dess har han flyttat tillbaka in i huset tillsammans med sin dotter Asta, 20.

Annons

Rickard Olssons glädjebesked: ”Det blir liksom livet 2.0”

När Hänt når Rickard Olsson har han precis kommit tillbaka från en lång tv-inspelning. Han är nämligen en av deltagarna i säsong två av Kompani Svan, som har premiär den 11 september. I det tuffa tävlingsprogrammet kommer tolv kända svenskar att genomgå en militär grundutbildning, där de tränas av Gunde Svan, Mikael Tornving och svensk militär.

– Jag är mer vältränad än på flera år känner jag, och redo att sätta tänderna i allt som kommer i min väg, säger Rickard till Hänt.

Rickard berättar att han känner sig stärkt av att ha varit med i programmet, och att han känner att han är i en spännande fas av livet. Efter allt som har varit med skilsmässan känner han sig redo att börja sitt nya liv.

– Jag håller på att landa i det, mitt nya liv helt enkelt. Det blir liksom livet 2.0, och förhoppningsvis en tonartshöjning här på slutet, berättar han för Hänt.

Annons

Rickard Olssons avslöjande om kärlekslivet – efter skilsmässan

Rickard är alltså tillbaka från militärträningen och känner sig redo att sätta tänderna i nya utmaningar. Men vissa utmaningar kanske behöver ta sin tid. När vi frågar om han har givit sig ut på dejtingmarknaden igen berättar Rickard hur det ligger till:

– Nej, jag ryckte ju in i Lumpen ganska direkt efter att allt var klart. Så jag har knappt hunnit packa upp mina väskor, säger han och syftar på att han åkte iväg för inspelningarna av Kompani Svan nästan direkt efter att skilsmässan var över.

Han fortsätter:

– Jag är nog inte redo för det, eller jag vet att jag inte är redo för det.

Du lägger det alltså lite på is just nu?

– Ja, verkligen, säger Rickard och tillägger:

– Jag är tillsammans med en av mina bästa vänner – mig själv. Jag älskar det här livet just nu faktiskt.

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT och TV4.

Annons