LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons familjelycka efter skilsmässan: ”Stort och häftigt”

12 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Rickard Olsson
Rickard Olsson
Rickard Olssons och Giséle Essés skilsmässa kom att bli trasslig.
Efter den tuffa tiden kommer Rickard nu med glädjande besked.
– Jag och min dotter har fått en otrolig relation, berättar han för Hänt.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sigBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig

Tv- och radioprofilen Rickard Olsson, 56, har haft en tuff vinter och vår. I oktober bekräftade han och tidigare hustrun Giséle Essé Olsson, 46, att de skulle skiljas. Nu kommer han med glädjande nyheter.

– Jag håller på att landa i det, mitt nya liv helt enkelt. Det blir liksom livet 2.0, och förhoppningsvis en tonartshöjning här på slutet, säger han till Hänt.

Dessutom får vi snart se honom i tv-rutan igen, då han är en av deltagarna i årets säsong av Kompani Svan, som har premiär den 11 september.

Rickard Olsson skriver självbiografi: ”Handlar om mig”

Men det är inte bara på tv-fronten som Rickard har spännande grejer på gång. Han har nämligen tagit kontakt med ett förlag, och planerar att skriva en självbiografisk bok.

– Det ligger i sin linda, men ja. Jag känner att en bok ska skrivas, säger han till Hänt.

Vad handlar den om?

– Ja men det blir nog ganska... Om mig. Det är mitt favoritämne.

Han tilläger:
– Det är om allt och lite till.

Annons

Rickard berättar att han tagit inspiration av ett måtto av den berömde författaren Stig "Slas" Claesson.

– Den bästa inspirationen är ett schysst förskott och en deadline. Det stämmer verkligen.

Rickard Olssons stora lycka – efter skilsmässan

Rickard och Giséles skilsmässa blev snårig och drog ut på tiden. De var nämligen inte enade om hur bouppdelningen skulle gå till. Under en tid bodde Rickard ute i ett attefallshus i trädgården, medan Giséle och hennes söner bodde inne i villan, i Nacka. Nu har han köpt ut ex-frun ur huset och har flyttat in igen med sin dotter Asta, 20.

– Jag och min dotter har fått en otrolig relation det senaste halvåret, som jag värdesätter väldigt väldigt mycket, berättar han för Hänt och tillägger:

– När man går igenom tuffa grejer – de här livsavgörande valen – så ser man livet i vitögat och ifrågasätter vad som är viktigt egentligen. Sådär som man lite fnoskligt kan säga: "Det gör man ju alltid", men det kanske man inte gör innan man måste.

Dottern Asta har under en längre tid varit på resande fot, och varit mycket saknad av sin pappa. Nu är hon hemkommen igen och Rickard ser fram emot att vara med på hennes resa mot vuxenlivet.

– Hon har fullt upp med att börja sitt vuxna liv efter gymnasiet och resandet, ta körkort och plugga, fundera över var hon ska landa. Att vara med henne på den resan tycker jag är stort och häftigt alltså, säger Rickard till Hänt.

Foto: Cornelia Nordström/Expressen/TT och Instagram

Annons