LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför syntes inte Christian Bauer i publiken på Allsången

12 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
I gårdagens Allsång på Skansen lyste Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer med sin frånvaro.
Nu avslöjar Pernilla varför hon inte vill att Christian sitter i publiken varje vecka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”


Pernilla Wahlgren, 55, har tagit svenska folket med storm i sin nya roll som programledare och allsångsledare för Allsång på Skansen. Under programpremiären fanns en stor del av familjen på plats för att stötta Pernilla. Bland andra kunde vi se mamma Christina Schollin, 85, och pappa Hans Wahlgren, 86, i folkhavet, tillsammans med barnen Bianca, 28, och Oliver Ingrosso, 33.

Även kärleken och fästmannen Christian Bauer, 57, var på på plats under det första programmet och hyllade sin fästmö efteråt.

Därför saknades Christian Bauer i publikhavet under Allsången

Men under gårdagens Allsång lyste Christian med sin frånvaro. I en intervju med Aftonbladet avslöjar Pernilla varför Christian inte var där. Hon berättar att hon inte tycker att han ska sitta i publiken varje vecka.

Annons

Det tycker jag är lite lökigt, och om jag tycker det när andra gör det så tycker jag inte att han, han kan ju titta på det hemma eller backstage, sa hon och fortsatte:

– Självklart ska han få sitta i publiken om han vill och han har vänner där, men jag tycker inte att han behöver sitta där varje gång.

Pernilla sätter stopp: ”Sådant som folk kan störa sig på”

I intervjun med Aftonbladet förklarar Pernilla att hon tror att publiken hade kunnat irritera sig på att se Christian i publiken varje vecka:

– Det blir som Dr Phils hustru, som sitter i publiken varenda talkshow och allt hon gör är att sitta där. Jag tänker så här ”har hon inget annat liv?” ”Vill hon inte göra något annat än att sitta där och sitta och titta på honom?”, sa hon till tidningen och fortsatte:

– Nu är allsång ett fantastiskt program så jag förstår ju kanske lite mer att man vill komma hit och titta, men nej han behöver inte sitta här. Det är precis sådant som folk kan störa sig på, ”ska han sitta där igen?”, då kan någon annan få den biljetten.

FOTO: Karin Törnblom/TT och TV4

Annons