TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rickard Olsson visar upp lyckan med hustrun Giselle Essé Hyvönen

09 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Rickard Olsson & Giselle Essé Hyvönen
Snart ett år har gått sedan den tidigare Bingolotto-profilen Rickard Olsson gifte sig med Giselle Essé Hyvönen. Nu visar han upp lyckan med sin stora kärlek.
”Himmelriket”, skriver han.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Rickard OlssonBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Rickard Olsson

Ett år har gått sedan den folkkära tv-profilen Rickard Olsson valde att hoppa av Bingolotto för att kunna fokusera på familjen. Men trots att man inte ser honom i tv-rutan längre så kan man följa honom på hans sociala medier där han ofta delar med sig av sin vardag. Nu visar han upp lyckan med hustrun Giselle Essé Hyvönen.

Så träffades Rickard Olsson och Giselle Essé Hyvönen

Det var under julen 2019 som Rickard berättade att han hittat kärleken i frisören Giselle. De hade träffats genom den gemensamma vännen Ann Söderlund, och i en intervju med Aftonbladet berättade Rickard om det starka mötet.

– Vi träffades genom vår gemensamma kompis Ann, det sa bara klick och det ena ledde till det andra. Vi har kul som tusan. Jag har träffat hennes barn och hon har träffat mina. Det går inte riktigt efter formulär 1A, men det är det som är så jävla härligt. Jag har fått en tonartshöjning i livet, sa han då.

Annons

Och när det är rätt så är det lätt. Bara drygt ett halvår efter relationsavslöjandet tog paret nämligen det stora steget att bli man och hustru, och idag bor paret i Saltsjö-Boo tillsammans med Rickards dotter Asta och Giselles två söner som hon har från ett tidigare förhållande.

Rickard Olssons kärlekslycka med hustrun Giselle

Tidigare i veckan la Rickard upp en story där han och Giselle satt i bilen påväg mot Sälen.

”Sälen här kommer vi!!”, skrev han då till en video med soligt väder och bra musik.

Och nu verkar kärleksparet ha landat i fjällen Soch på Instagram ser de ut att ha det minst sagt härligt. Under en bild på sin kärlek i snön skriver han med glimten i ögat:

”Fjällstugan med fjäll och fru. Vårskidåkning är himmelriket...... men vi har delade meningar om det jag och frun efter fyra kilometer uppför. Men det är som livet, you got to earn your turns.”

Och i kommentarsfältet är det fullt av röda hjärtan och kommentarer om hur mysigt de ser ut att ha det.

”Satan vad fint det där ser ut!”, skriver bland annat en följare.

Annons