ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens svar om romansryktet med deltagaren i Elitstyrkan

08 maj, 2021 
Elin Härkönen, Max Giovanni Pisano
Efter att Elin Härkönen och Max Giovanni Pisano kom hem från inspelningarna av Elitstyrkans hemligheter gick ett romansrykte om dem. Nu berättar Elin för Hänt hur det ligger till!
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen, 26, är en av Sveriges största träningsprofiler. Efter att hon bröt nacken i en ridolycka gjorde hon det som många trodde var omöjligt. Hon lärde sig gå igen och kämpade sig tillbaka till en riktigt vältränad kropp!

Efter uppbrottet från Paolo Roberto fick Elin frågan om att ställa upp i Elitstyrkans hemligheter på TV4. Men där hände det som inte fick hända – Elin fick ett slag mot nacken och tvingades avbryta sin medverkan. Med tanke på Elins historik blev smällen extra allvarlig. Men trots att det inte gick som Elin hoppats på så ser hon ändå erfarenheten i programmet som en vinst.

– Det här programmet går ju ut på att utmana deltagarna och den största utmaningen för mig var nog att inte få vinna, att inte vara bäst, förklarar Elin för Hänt.

Det hände bakom kulisserna på Elitstyrkan

När Elitstyrkan sändes på TV4 var det många tittare som reagerade på den hårda jargongen som tränarna hade mot deltagarna. Det är med andra ord ingen hemlighet att det var strikt i programmet, men nu berättar Elin att de inte ens fick prata med varandra!

Annons

– Man var hela tiden på tårna och man var beredd. Så det fanns liksom inte tid till att sitta och snick-snacka så mycket. Det var mest när vi var ute och marscherade eller kämpade med en prövning som man liksom lärde känna varandra, säger hon till Hänt.

Även resan till Gotland visade sig bli ytterst fåordig för deltagarna då de inte fick säga ett knyst till varandra.

– Under hela resan till Gotland fick vi inte prata med varandra. Först åker vi bil och fick inte prata med varandra och sen åker vi färja i 3,5 timme utan att prata med varandra! Vi var helt knäpptysta och vi undrade vad folk runtomkring skulle tro om oss, säger Elin och fortsätter:

– Om någon råkade säga nånting typ "kan jag få saltet" så var det direkt "shh, prata inte med varandra!".

Elins svar efter romansryktet med Max Pisano

En av deltagarna i Elitstyrkan var hovmästaren Max Giovanni Pisano, 25. Om man känner igen Max sedan tidigare så är det faktiskt inte så konstigt, han har nämligen ställt upp i Gladiatorerna. Där tävlade han tillsammans med sin bror, dessvärre blev det ingen vinst, men det gick ändå bra!

Annons

Även i Elitstyrkan blev det ingen vinst för Max, istället var det Anthony som kammade hem förstaplatsen. Efter programmet så har Elin och de andra rekryterna i Elitstyrkan setts umgås tillsammans. Då började det även spekuleras i om att det skulle vara mer än vänskap mellan Elin och Max! Detta är dock något som Elin nu dementerar för Hänt.

– Nej nej nej! Det gick ett litet rykte där. Men det ryktet stämde inte. Vi är bara vänner. Nu umgås vi inte jättemycket, för han har ju också massa projekt på gång och äventyr som han ska göra, förklarar hon.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, TV4

Annons