LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Renée Nybergs svar efter kritiken mot händelsen i Renées brygga

21 jan, 2022 
Lovisa Ström
Renée Nyberg, Renées brygga
Årets säsong av Renées brygga är äntligen igång och tittarna är minst sagt nöjda över vad de har fått se.
Men en upptäckt i programmet har fått flera att rasa.
Nu svarar Renée Nybergs på kritiken.
Annons
Keyyos entré i Renées brygga: ”Ryssen kommer”Brand logo
Keyyos entré i Renées brygga: ”Ryssen kommer”

Renée Nyberg är en av Sveriges mest folkkära programledare och har genom åren lett program som Bytt är bytt, Klassfesten och Renées brygga.

Den 12e januari hade det sistnämnda programmet säsongspremiär och i avsnittet såg vi gäster som Loa Falkman, Oscar Zia och Helen Sjöholm.

Under onsdagen var det istället Peter Stormare, Kristina ”Keyyo” Petrushina och Marko ”Markoolio” Lehtosalo som gästade bryggan, och som vanligt bjöds det på både skratt och intressanta samtal.

Men sedan säsongsstarten har tittarna gjort en upptäckt som gjort många upprörda. Nu svarar programledaren på kritiken.

Peter Stormare i tårar efter starka insikten

Något som Renée många gånger hyllats för är hennes sätt att komma in på djupa och fina samtal med sina gäster. Under onsdagens avsnitt pratade skådespelare Peter Stormare bland annat om sina känslor kring hela pandemin och det var en minst sagt tagen Peter som pratade.

Annons

– Det är ju pandemi. Folk dör. När vi går igenom covid har jag så svårt att acceptera att människor bara tänker på jag, jag, jag, jag. Det är så många människor som har trampat på den här jorden före dig och mig, som har gjort det möjligt att vi får sitta här just nu och jag får säga de här orden, säger han och fortsätter:

– Då blir jag lite rörd. För idag..Vi har liksom inget förhållande till våra förfäder. Historien är som bortblåst, det är ingen som vill veta historia.

Och hans ord har mötts av starka reaktioner från tittarna.

”Vilken fin människa Blev rörd över djupet i hans tankar och resonemang”, skriver bland annat en person.

Renée Nyberg svar – efter kritiserade händelsen i programmet

Men trots att många älskar det folkkära programmet så är det en del grejer som har fått kritik. Efter första avsnittet kritiserades till exempel alkoholkonsumtionen i programmet, och många reagerade även på att Loa Falkman slog ut golfbollar i vattnet.

Annons

Nu svarar Renée på kritiken kring det sistnämnda.

”Du har två fantastiska program och jag tycker du är en bra programledare. Jag undrar varför du säsong efter säsong i Renées brygga slår ut golfbollar i plast rakt ut i havet?”, skriver nämligen en följare varpå Renée skriver:

”Vi använder självklart enbart flytande golfbollar som plockas upp ur havet omgående. Ha det fint.”

Annons