Renée Nybergs barn Tom och Emma – så lever de idag

Renée Nyberg med barnen Emma och Tom
Renée Nyberg har tillsammans med David Hellenius sonen Leo Hellenius.
Men hon även en dotter och en son från en tidigare relation.
Så här lever Renées äldsta barn Emma och Tom idag!
Annons

Programledaren Renée Nyberg, 54, är en folkkär programledare. Hon har synts i rutan under många års tid i flertal produktioner och har även sig alldeles egna serie Renées brygga på TV4.

Renée har i över elva varit gift med David Hellenius, 46. Paret har tillsammans sonen Leo Hellnius, 14, som även han är ett välkänt ansikte i tv-rutan. Leo medverkade i julkalendern Selmas saga 2016 och har även synts i TV4:s Finaste familjen.

Renées barn med ex-maken Jan

Men innan Renée fann kärleken i TV4-programledare var hon gift med Jan Zachrisson, 59. Ex-makarna gifte sig 1995 men gick skilda vägar 2003. Renée och Jan fick tillsammans två barn, dottern Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20.

Annons
Annons

Renée har tidigare berättat om den stora kärlek till barnen och lyckan över att de alla börjar bli stora.

– När jag fyllde 40 fick jag Leo, men levde samma liv som när jag var 29. När man fyller 50 då blir det inga fler barn, då blir det en ny tid i livet. Det här är första tiotalet efter 20 som innebär en ny slags liv. Barnen börjar alla bli lite större. Det blir ett roligare liv, har Renée tidigare sagt till Expressen.

Så lever Emma och Tom idag

På Renées sociala medier publicerar hon främst inlägg som berör hennes arbete. Emma och Tom har till skillnad från sin lillebror Leo inte synts i tv-sammanhang. Men de har under årens gång dykt upp på röda mattan med sin mamma.

Annons

Idag är de båda i 20-årsåldern och enligt Emmas profil på Facebook studerar hon just nu psykologprogrammet. Sedan 2013 har Emma inte synts till i offentliga sammanhang utan har istället valt att leva ett liv utanför rampljuset.

Renée Nyberg och dottern Emma
Renée Nyberg och dottern Emma 2013. Foto: Karin Törnblom/TT

Emmas lillebror Tom har däremot fortsatt att dyka upp på filmpremiärer under de senare åren. Här syns han tillsammans med sin mamma Renée och lillebror Leo.

Renée med sönerna Tom och Leo
Renée med sönerna Tom och Leo 2016. Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Cecilia Österberg/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…