LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Regina Lund har brutit förlovningen med fästmannen: "Det är slut"

13 feb, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Förlovningen och kärleken blev kort. Nu avslöjar Regina Lund för Hänt att hon och fästmannen Jonas Haglund gått skilda vägar.
Annons

Skådespelaren  Regina Lund, 50, berättade i november om sin himlastormande kärlek hon träffade i samband med inspelningarna av ”Stjärnorna på slottet” i somras. Det var under Bosse Parneviks dag som förälskelsen slog ned som en bomb. Golftokige Bosse försökte lära Regina spela golf med hjälp av finska golfproffset Jonas Haglund, 34, och det bar sig inte bättre än att känslor uppstod.

– Jag är jättelycklig och jättefrisk, förklarade en himlastormande kär Regina för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu kan Hänt avslöja att kärleken blev intensiv, men kortvarig. Enligt uppgifter till Hänt är Regina Lund singel och skådespelerskan bekräftar det kort.

– Er källa talar sanning. Det är slut, bekräftar hon.

I november var allt rosenrött. Regina var på kombinerad tränings- och kärleksresa till soliga Spanien för att umgås med sin dåvarande pojkvän som hon även benämnde som ”fästman”. Paret hade alltså förlovat sig och det fanns tidiga planer på bröllop redan då.

Annons

– Jag känner tacksamhet till livet. Gifter vi oss så ska han byta till Lund i efternamn. Han behöver ju bara ta bort ”Hag”…

De planerna är nu lagda på is och Regina fokuserar på sin konstutställning och skådespeleriet och sin musikkarriär som är alltjämt pågående.

Regina var tidigare gift med skådespelarkollegan Jonas Malmsjö mellan åren 2000 och 2002. Hon har sonen Wiggo Love Linblå Lund, 18, från ett tidigare förhållande.

Foto: Stella, Privat

Annons