LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Regina Lund avslöjar hemliga kärleken – har förlovat sig med stjärnan

30 nov, 2017 
Hans & Anna Shimoda
Regina Lund är numera tillsammans med finska golfproffset Jonas Haglund. Nu berättar hon om den tacksamhet och kärlek till livet, som hon känner just nu.
Annons

Regina Lund, 50, är en av de som i jul deltar i SVT:s ”Stjärnorna på slottet”. Tillsammans med Bosse Parnevik, Marianne Mörck, Peter Jöback och Ann-Louise Hanson blir hon lördagsunderhållning i vinter.

Under inspelningarna försökte Bosse Parnevik lära Regina spela golf. Det gick sisådär, men nu kan Hänt berätta att Regina funnit kärleken i finska golfproffset Jonas Haglund, 34.

– Jag är jättelycklig och jättefrisk, säger Regina Lund till Hänt.

Paret är på kärlekssemester och träningsresa i Spanien. När vi når henne är hon och Jonas precis på väg ut på golfbanan. Regina kallar Jonas för fästman, vilket alltså innebär att de redan förlovat sig. Dessutom verkar bröllopsdiskussionerna vara igång.

– Jag känner tacksamhet till livet. Gifter vi oss så ska han byta till Lund i efternamn. Han behöver ju bara ta bort ”Hag”, säger hon.

Annons

Regina är som sagt i Spanien. Där reser hon runt med Jonas och njuter av livet.

– Jag har tränat och haft några underbara simturer. Vi har besökt fantastiska platser och jag har fått inspiration till att skriva musik och min konstutställning i Stockholm den elfte januari.

Och Regina Lund kan inte nog poängtera hur härligt livet är just nu. Tacksamheten mot livet, och mot kärleken, tåls att upprepas:

– Jag känner tacksamhet. Tacksam för kärleken och livet. Jonas Haglund är en av dom modigaste och intelligentaste människor jag någonsin mött. Jag föll för hans intelligens. Jag är djupt förälskad . Hur vi träffades vill vi hålla för oss själva men vi valde varandra mot alla odds skulle man väl kunna säga, tillägger hon.

För Regina blir det här i så fall äktenskap nummer två. Hon var tidigare gift med Jonas Malmsjö mellan åren 2000 och 2002.

Hon har sonen Wiggo, 18, från ett tidigare förhållande.

Foto: Privat, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons