Rebecka, 20, tatuerade in svenska kändisen – på fyllan

Rebecka, 20, tatuerade in svenska kändisen – på fyllan

"Ung och bortskämd"-profilen Rebecka Högstedt tatuerade in Per Gessles namn på fyllan – och säger att hon älskar honom mer än vad hon älskar sin egen mamma.

Det finns nog få personer i världen som älskar artisten Per Gessle, 58, mer än “Ung och bortskämd”-deltagaren Rebecka Högstedt, 20.

– Jag älskar Per Gessle, jag tänker på honom 100 gånger varje dag. Ibland kan jag sitta hemma och gråta när jag tänker på hur fin han är. Han är inte mänsklig för mig, han är Gud för mig. Jag avgudar Per Gessle, säger Rebecka Högstedt.

“Ung och bortskämd”-profilen menar att hon till och med har starkare känslor för Per Gessle än hon har för sin egen mamma.

– På riktigt så är det så här, den dagen jag får egna barn så är jag rädd att jag inte kommer att kunna älska dem lika mycket som jag älskar Per Gessle. Jag älskar Per Gessle mer än vad jag älskar min egen mamma. Det har jag sagt till henne också. Per Gessle är den bästa jag vet, säger Rebecka.

LÄS MER: Kändismodellen deltar i skandalsåpan

Rebecka Högstedt har också gjort slag i saken och tatuerat in Per Gessles namn på kroppen. På ryggen har hon hans autograf och i hennes panna står det “GT” (för Gyllene Tider) på ena sidan och “78” (för året då Gyllene Tider bildades) på andra sidan. Tatueringarna gjorde hon dock på fyllan utomlands – men hon ångrar ingenting.

– Ordet “GT” i pannan gjorde jag på fyllan i Kroatien, men jag kommer aldrig att ångra den. Sen var det efter några öl hemma i Sverige som jag kände att jag lika gärna kunde skriva “78” på andra sidan också. Nu planerar jag att göra en stor sleevetatuering över hela armen med Per. Hans plektrum och sånt ska vara med, säger Rebecka Högstedt.

Rebecka Högstedt visar upp sina tatueringar. Foto: Linda-Marie Nilsson

Rebecka Högstedt visar upp sina tatueringar. Foto: Linda-Marie Nilsson

“Ung och bortskämd”-deltagaren har också fått träffa sin idol vid ett tillfälle. För ett par år sedan stötte hon nämligen ihop med Per Gessle på Kastrups flygplats i Danmark och det blev ett minst sagt känslosamt möte.

– Jag tänker varje dag, väldigt ofta, att “tänk om jag skulle träffa Per Gessle i dag”. Och när vi var på flygplatsen så bara stod han där. Det är det bästa ögonblicket i mitt liv. Jag grät så jävla mycket och skakade att jag tror att han blev rädd för mig först. Men sedan såg han min tatuering på ryggen och blev glad och gav mig ett plektrum, säger Rebecka Högstedt och fortsätter:

– Jag var typ i psykos då. Jag kände att “nu kan jag dö, nu har jag uppnått allt i mitt liv”. Det var min högsta önskan.

På ryggen står Per Gessles namn.

Hoppas du att Per Gessle kanske kommer att kolla på “Ung och bortskämd” på tv och se vilket stort fan du är?

– Alltså. Jag är rädd att han inte ska bli stolt över mig om han ser mig på tv. Han kanske inte vill bli förknippad med mig. Det vore en mardröm i så fall, jag skulle verkligen bli helt förkrossad, säger Rebecka Högstedt.

“Ung och bortskämd” sänds 21.00 på TV3 på tisdagar.

LÄS MER: Mammornas succé i “Paradise hotel”: “Gillar äldre kvinnor”

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN