Mammornas succé i PH: "Jag gillar äldre kvinnor"

Mammornas succé i PH: "Jag gillar äldre kvinnor"

Här gör mammorna oväntad entré i "Paradise hotel" – och hyllas av killarna. "Jag gillar äldre kvinnor", säger Haidar Juma, 24.

I premiären av “Paradise hotel” tog vistelsen sig en oväntad vändning för de manliga deltagarna. I stället för att fem tjejer gjorde entré på hotellet, anlände i stället fem lite mer mogna kvinnor – nämligen tjejernas mammor.

Men killarnas reaktioner var inte negativa. Tvärtom. Deltagaren Haidar Juma, 24, menar att han gärna dejtar äldre kvinnor.

– Jag gillar äldre tjejer. Kanske inte riktigt den åldern, men jag gillar 30-40-åringar. Det har väl hänt att man har fått till det med någon lite äldre. Men jag tycker ofta att det är roligare att umgås med dem, de kan sin sak. Det är en annan feeling, säger han.

Vad är det som de äldre kvinnorna kan, som de yngre inte kan?

– Alltså, nu menar jag inte bara sexuellt, utan jag menar allt. De pratar annorlunda. Jag gillar när tjejer är mogna, säger han och fortsätter:

– Det var lite oväntat och nervöst först när mammorna kom in, men det gick väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med den mamman som jag fick.

LÄS MER: Därför stoppar Adrian bröllopet med Jasse

Men det var inte bara Haidar Juma som var nöjd med mammornas entré på hotellet. De som var allra mest nöjda var nog mammornas döttrar, som tilldelades partner av sina mammor.

– Det var amazing att mamma var med på hotellet. Hon är helt fantastisk, hon kör sitt race och är så härlig. Hon tvekade inte, utan sa att det var självklart att ställa upp för mig när jag frågade om hon ville åka med till Mexiko, säger Ewelina Ostrowska, 24.

“Paradise hotel” sänds 22.00 på TV3 i kväll.

LÄS MER: TV3:s hårda sexkontrakt med Smail Alihodzic

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN