Kändismodellen klar för nya Paradise hotel: "Sjukaste"

Paradise hotel återvänder till TV3 – och här är de första deltagarna som är klara. ”Det här kommer vara en av dom sjukaste säsongerna svenska folket någonsin skådat”, skriver deltagaren Sanel Dzubur, känd från ”Top Model”, på Facebook.

För bara en månad sedan stod deltagarna Alex D’Rosso och Anna Bohman som segrare i 2016 års upplaga av Paradise hotel på TV3. Och redan nu är det dags för en ny säsong av skandalsåpan, som återigen börjar sändas på tv den 6 februari.

Hittills är två deltagare klara för den nya säsongen. Sanel Dzubur, 26 år från Härnösand, är en av dem. Sanel är kanske mest känd från tv-programmet ”Top Model”, som sändes på TV3 under 2014, där han deltog i tävlingen om att bli Skandinaviens nya manliga toppmodell. Nu återvänder han till tv-kanalen, men den här gången för att spela spelet i årets “Paradise hotel”.

”Nu är det officiellt, TV3 tar tillbaka sin moneymaker till tv-rutan – Paradise hotel denna gång. Det här kommer vara en av dom sjukaste säsongerna svenska folket någonsin skådat”, skriver han på Facebook.

 

LÄS MER: Samir Badran: “Alla hatade mig”

Också deltagaren Andrea Norrman från Stockholm är klar för den nya säsongen av ”Paradise hotel”.

”Game on bitches”, skriver hon på Instagram.

LÄS MER: Kissie är singel igen – slut med pojkvännen

”Paradise hotel” har sänts flitigt på TV3 de senaste åren. 2013 stod Jesper Johansson som ensam segrare i dokusåpan, efter att ha kastat kulan mot Aina Lesse. 2014 vann Paulina ”Paow” Danielsson och Eric Hagberg tävlingen tillsammans och 2015 gjorde Robin ”Mos” Andersson och Josefine Caarle samma sak. I december 2016 kammade Alex D’Rosso och Anna Bohman hem den senaste säsongen av skandalsåpan.

Den nya säsongen av ”Paradise hotel” får premiär på TV3 den 6 februari.

FOTO: TV3

Senaste nytt