Rebecca Stellas oro inför bröllopet: ”Ska jag vara gravid?”

Rebecca Stellas oro inför bröllopet
Rebecca Stella har haft problem med bröllopsplaneringen. Först fick de skjuta upp det, och nu verkar det som att det kan bli ännu ett hinder på vägen. ”Tror du att jag är med barn?” frågar hon kollegan Vanessa Lindblad i sin podcast.
Annons

Rebecca Stella, 33, har synts i tv-rutan under våren då hon varit programledare för dokusåpan Paradise hotel på TV3. Innan finalen ens hunnit sändas på tv, var Rebecca tillbaka i Mexiko för att spela in ytterligare en säsong som kommer ha premiär i höst. Med sig till Mexiko hade hon sin lilla familj bestående av sonen Dion, 1, och hennes blivande man, musikproducenten Manny Dion, 38.

För två år sedan förlovade sig Rebecca Stella med sin kärlek, och tanken var att paret skulle gifta sig nu i sommar. Tiden har dock varit knapp och Rebecca har berättat i podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!, som hon har tillsammans med vännen Vanessa Lindblad, 34, att hon känner sig stressad inför bröllopet.

Annons

Nyligen gick hon ut med att de kommer att behöva skjuta fram bröllopet något, men de har fortfarande räknat med att det ska bli av i år.

Annons

”Gravid på mitt bröllop?”

I ett nytt avsnitt av podcasten säger Vanessa Lindblad att Rebecca Stella har gått och blivit känslig.

– Är jag det? Tror du att jag är med barn? frågar programledaren då.

Hon har själv märkt av att hon blivit mer känsligt den senaste tiden, och har gått i exakt samma tankar som sin poddpartner.

– Jag har ju tänkt tanken, men ska jag vara gravid på mitt bröllop?

– Ingen hade varit lyckligare, svarar Vanessa Lindblad snabbt.

Rebecca Stella och Manny Dion vill ha ett till barn

Rebecca Stella och hennes framtida make Manny Dion har tidigare pratat om att skaffa ett till barn. I ett inlägg på Instagram nyligen grattade hon Manny Dion på födelsedagen, och passade på att ge ett rejält bebisbesked.

Annons

”Grattis på födelsedagen till min man Manny Dion. Nu, låt oss göra ett till barn”, skrev hon.

Och han var inte sen att tacka ja till det.

”Kom till sovrummet med en gång” var hans svar i kommentarsfältet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…