Artikeln innehåller reklamlänkar

Rebecca Stella ryter ifrån efter upptäckta fusket i Paradise hotel

Rebecca Stellas ilska i Paradise hotel

Finalen närmar sig i Paradise Hotel och i kvällens avsnitt brusar programledaren Rebecca Stella upp i ilska mot Jesper Bengtsson, efter fusket i elimineringen.
Slå på ljud

Deltagarna blir färre och färre i Paradise Hotel 2019, och i kvällens avsnitt ska sex bli fem. Jesper Bengtsson, 23, är en av deltagarna som fortfarande är med och tävlar om en finalplats i programmet. Det har tidigare varit skriverier om Jesper, då han mottagit kritik från tittarna efter sitt uttalande i sitt intro.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Utsidan ger insidan en chans, jag vill inte släpa hem någon knubbsäl och jag vill inte ha en pinne heller, sa han i introt.

I Bladhs Bikt har han ursäktat sig och berättar att det var klumpigt sagt.

– Det är jävligt grisigt, det är det. Det är klart jag ångrar mitt intro. Det är en tabbe och jag ber om ursäkt, sa Jesper i Bladhs bikt.

Samtidigt menar han att det fanns andra i programmet som han upplever betedde sig mer illa. Bland annat nämner han Arvid Stenbäcken, 26, som efter inspelningarna har kommit att bli en god vän till Jesper.

”En gång till och du åker ut härifrån”

Med endast en dag kvar till finalen av Paradise Hotel 2019 förklarar programledaren Rebecca Stella, 33, i kvällens avsnitt hur dagens eliminering ska gå till. Varje deltagare ska individuellt skriva sitt namn på en bild föreställande den person de tycker är minst värd att vinna Paradise Hotel. Efter det räknas rösterna ihop och den person som fått flest röster måste lämna hotellet omedelbart. Partnern till den person som tvingas lämna tävlingen, blir dessutom immun i kvällens parceremoni.

Trots att tävlingen är individuell, försöker Jesper Bengtsson påverka 22-åriga Erica Lindbergs val genom att be henne rösta på Arvid. När Rebecca Stella ser vad han försöker göra, får hon nog och ryter ifrån rejält.

– Sluta! Jesper, en gång till och du kommer åka ut härifrån, säger hon upprört.

Jesper ber då om ursäkt och elimineringen fortsätter.
Paradise Hotel sänds måndagar-onsdagar 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS MER: Jesper Bengtssons ursäkt efter kritiserade orden i TV3

LÄS MER: Efter kyssen: Jesper Bengtsson om relationen med Paow

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!