Efter kyssen: Jesper Bengtsson om relationen med Paow

Jesper Bengtsson om sanningen om relationen med Paow

Efter tittarnas frågor – nu berättar Jesper sanningen om relationen med Paow.
Slå på ljud

Paradise Hotel 2019 har hittills bjudit på svek, kärlek och dramatik. Årets kärlekspar blev Arvid Stenbäcken och Bella Andersson, men bakom kulisserna har flera av deltagarna hittat varandra.

I intervjuprogrammet Bladhs Bikt gästar varje vecka en av profilerna för att grillas av programledaren Johanna Bladh. Den som inte vågar svara på frågorna måste som straff äta något riktigt obehagligt. Veckans avsnitt gästas av Jesper Bengtsson: nykomlingen som gjort stort avtryck i årets säsong. Under samtalet kommer det fram att Jesper haft en hemlig fling med en annan av deltagarna – efter inspelningarna.

– Vi var på krogen i Stockholm och sen åkte vi hem och… hade lite kul, haha. En kille har ju sina behov, avslöjar Jesper i programmet.

Vem det rör sig om avslöjar han också efter en stund. Nämligen det förra fotbollsproffset som deltog i samma säsong som Jesper.

– Jag har haft en romans med Alexandra Nord, avslöjar Jesper.

Men romansen slutade med en natt tillsammans, efter det har Alexandra och Jesper inte gått vidare med sin relation eftersom det inte fanns några djupare känslor. Däremot har Jesper fått upp ögonen för en annan Paradise Hotel-profil – som tyvärr inte visat intresse tillbaka.

– Hon brände sina broar i helgen. Hon visade intresse för min kompis och då är det kört för mig, säger han.

Efter lite övertalning avslöjar han vem det rör sig om:

Nadja Felin. 

Men tittarna har också haft ögonen på Jesper och den skandalomsusade Paulina “Paow” Danielsson, efter att båda profilerna uppdaterat på sina sociala medier att Jesper bodde hemma hos Paow. Men nu berättar Jesper sanningen om relationen efter att de kysstes i tv.

– Många har velat veta om vi har legat men vi är bara väldigt bra vänner och vi har absolut inte gjort något. Visst, vi kanske har hånglat någon gång på snurra flaskan i Paradise Hotel, men det är väl det.

HÄR kan du se hela programmet med Jesper Bengtsson när han grillas i Bladhs Bikt!

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Bella Anderssons ilska efter Jespers bortklippta ord i Paradise hotel

Foto: IBL/Privat

SENASTE NYTT!