Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rebecca Stella om oväntade förändringen efter graviditeten

27 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Rebecca Stella sjuk
Rebecca Stella Simonsson berättar om förändringen efter graviditeten och ber nu sina följare om hjälp. ”Det är jätteobehagligt och obekvämt”, säger hon i sin podcast.
Annons

Rebecca Stella Simonsson, 33, har nyligen varit i Mexiko och spelat in ännu en säsong av TV3:s Paradise hotel. Med sig hade hon sin familj bestående av sonen Dion, 1, och blivande maken tillika skivbolagskungen Manny Dion, 38.

När hon kom tillbaka till sitt hem i Los Angeles, USA, uppstod det dock problem, och i sin podcast Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet berättar hon om vad som hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kom hem från Mexiko. Livet var sprudlande, Stellz var sprudlande, allt var toppen. Fram tills det att verkligheten slog mig, som en jävla hammare på en spik gumman, som en käftsmäll, säger hon.

Hon har fått uppsöka läkare på grund av magproblem och samtidigt fått dra ut flera visdomständer.

Rebecca Stella ber lyssnarna om hjälp i podden

Dessutom har hon ytterligare ett problem. Hennes röst har börjat spöka.

Annons

– Det är nämligen så att sedan jag födde barn så har något hänt med min röst. Jag har typ kommit in i målbrottet. Då och då när jag ska säga något så går min röst upp i falsett och det är jätteobehagligt och obekvämt. För det händer ofta i situationer när jag pratar med folk jag inte känner så bra, säger Rebecca Stella.

Nu ber hon sina lyssnare och följare om hjälp.

– Jag undrar om det är någon som varit med om liknande?

Skjuter upp bröllopet

Den senaste har inneburit mycket stress och press för henne. Bröllopet mellan henne och fästmannen var tänkt att ske nu i sommar, men har istället fått skjutas upp till hösten.

– Vi har ju pratat om att bröllopet ska vara i juli, men jag tror inte det eftersom juli lurar runt hörnet, sa Rebecca i ett avsnitt av podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet! 

FOTO: TT/Jerker Ivarsson, TT/Karin Törnblom

Annons