Rebecca Stella avslöjar: Därför diskades Jeppe från Paradise hotel

Rebecca Stella och Jeppe Johansson i Paradise hotel 2019

Jesper ”Jeppe” Johansson” blev utkastad från Paradise hotel, men TV3 valde att inte berätta några detaljer kring händelsen. Nu avslöjar Rebecca Stella vad som egentligen hände.

Den nya säsongen av Paradise hotel är i full gång och så även intrigerna, taktiksnacken och pakterna. Förra veckan meddelade programledaren Rebecca Stella, 33, deltagarna att Jesper ”Jeppe” Johansson, 29, tvingats lämna hotellet.

– På grund av upprepade regelbrott har Jeppe fått lämna. Han har brutit mot flera säkerhetsregler och också brutit mot hur vi bestämt att vi ska behandla varandra framför och bakom kamerorna, sa hon i programmet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Hon påpekade att det är viktigt att hålla god ton under inspelningarna, men exakt vad Jeppe hade gjort gick hon aldrig in på.

I ett meddelande till Hänt förklarade Susanne Nylén, presschef inom NENT Group i Sverige, beslutet.

”Beslutet fattades att Jesper ”Jeppe” Johansson skulle tvingas lämna Paradise hotel efter att han vid upprepade tillfällen och trots varningar brutit mot flera regler både framför och bakom kameran”.

Rebecca Stella om Jeppes beteende

Många av tittarna har reagerat på att Jeppe blev utkastad, medan Erika Lindberg, 22, har fått stanna kvar. Erika har vid flera tillfällen varit aggressiv och kallat övriga deltagare för kränkande ord.

Nu berättar Rebecca Stella i sin podcast Rebecca Stella och Vanessa Nu börjar livet! att tittarna inte har fått se allt när det kommer till Jeppe.

– Han betedde sig inte bra. Inte bra mot produktionen framför allt. Jag kan absolut inte gå in på detaljer, men det är lite allvarligare än vad man kanske vill få det att se ut i tidningar och så där. En hel produktion skulle inte kicka ut någon från Paradise hotel om det inte är allvarligt, säger hon.

Favoriserar ingen deltagare i Paradise hotel

Hon förstår att tittarna tror att de särbehandlar deltagarna, men påpekar att så inte är fallet.

– Allting händer inte på kameran, Jeppe har en hel produktion att jobba med. Jag vill bara ha det sagt så folk inte tro att man har favoriserat någon, för så är det verkligen inte, säger Rebecca Stella.

För att en deltagare ska tvingas lämna krävs mycket menar hon, då det ofta bara ställer till det för produktionen att bli av med en deltagare. Hennes poddkollega Vanessa Lindblad håller med.

– Om det är någon som försvinner så som Jeppe gjorde, och man får inte se någonting, då fattar man att det är något väldigt allvarligt. Sedan är det helt tyst. Man vet inte vad som har hänt. Man fattar ju allvaret i det, säger Vanessa.

”Måste skärpa till sig”

Rebecca Stella påpekar dock att hon inte är ute efter att svartmåla Jeppe Johansson och att han egentligen är en smart och bra kille.

– Däremot så ska han inte dricka alkohol, jag tycker inte han är bra med alkohol. Sedan tycker jag att han ska jobba på att ha någon slags fingertoppskänsla och något slags filter. Man måste kunna hantera olika sorters situationer, man kan inte vara samma person i alla situationer.

Hon menar att han måste lära sig att lyssna på andra och att det är dags för honom att växa upp.

– Men jag har ingenting emot Jeppe, han är en superskön kille. Han har alltid varit så jävla grym mot mig, han har aldrig betett sig illa mot mig någonsin. Jag tycker han är en smart kille men han måste skärpa till sig, säger Rebecca Stella.

Paradise Hotel visas mån – ons på Viafree, Viaplay och TV3.

LÄS MER: Jeppe Johansson: Så mycket fick jag för Paradise hotel 2019

LÄS MER: Jeppe Johanssons besked om Paradise hotel – efter diskningen

FOTO: TV3