Rebecca Stellas blixtändringar – därför tvingas hon skjuta på bröllopet

Rebecca Stella ändrar bröllopet

Rebecca Stellas bröllop närmar sig med stormsteg. Nu ändrar hon dock flera saker i sista sekunden.

Rebecca Stella, 33, blev nyligen klar med inspelningarna av TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel i Mexiko. Det blev några intensiva veckor för programledaren som trots stress ändå uppger att hon är otrolig nöjd med säsongen.

– Det har varit parceremonier, jag har gått in i huset och skakat om det ordentligt med både det ena och det andra, det har varit jokrar som kommit och människor har åkt ut. Det har varit gråt och folk har blivit kära, säga hon i podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Rebecca Stella har varit i Mexiko i en månad för inspelningen och har haft med sig hela familjen bestående av sonen Dion, ett år, och sambon, skivbolagskungen Manny Dion, som reste från Los Angeles där de annars bor.

Trots en period med mycket jobb blev det ingen vila för Rebecca när hon väl kom hem. Hon har nämligen ett bröllop att planera, men det blir inte riktigt som det var planerat från början.

– Vi funderade ju först på att ha vårat bröllop i juni, det kan hända att det inte blir så, att det blir framskjutet till sensommaren, säger hon i ett nytt avsnitt av podcasten.

Bröllopet blir inte långvarigt

Det är inte den enda planen som nu måste ändras. Snart ska hon på möte med en ny eventbyrå.

– Den förra eventbyrån är så jäkla dyr och förutom att de ska ha en hög procent på allt så ska man även betala alla personalkostnader. Det var så konstigt upplägg, säger hon.

Den nya bröllopskoordinatorn har jobbat med bland andra artisten The Weeknd och har arrangerat flera stora tillställningar i Los Angeles. Rebecca avslöjar att de kommer att bjuda cirka 300 gäster, men något långt firande blir det inte.

– Jag var på fotbollsspelaren Fredrik Ljunggrens bröllop i London när han gifte sig för några år sedan. De gifte sig på naturhistoriska museet där, och jag älskade hur de hade gjort. De hade vigsel i samma lokal och det var så jävla nice. Då började bröllopet 18-19 på kvällen vilket var så nice för då blir det inte en så lång dag, säger hon.

Skrattade åt bröllopsklänningen

33-åringen har redan börjat prova bröllopsklänningar, men när hon visade sin podcast-kollega Vanessa Lindblad vad hon hade tänkt sig fick hon inte den reaktionen hon hade räknat med. Vännen och kollegan började gapskratta.

– Du tyckte väl att det var ett skämt? säger Rebecca Stella som flera gånger fick förklara att hon var seriös med sitt val.

Och ska vi tro henne så blir det en klänning gästerna sent kommer att glömma.

– Vill väl inte jag ha en enkel klänning, säger hon.

LÄS MER: Rebecca Stellas nya bebisbesked: ”Blir en till”

LÄS MER: Rebecca Stellas önskan efter sonen Dions födelse

FOTO: Instagram, Ibl