Rebecca Ferguson om separationsryktet: "Den frågan skippar vi"

Separationsrykten kring filmstjärnan. Rebecca Ferguson har bytt adress, men sambon och sonen bor kvar i gamla lägenheten.

Rebecca Ferguson, 31, har haft ett par fenomenala år utanför Sverige. Nu senaste har vi sett henne i tv-serien “The White Queen” samt i storfilmen “Mission Impossible – Rogue Nation” med Tom Cruise, 53, som motspelare.

Vardagen finns dock hemma i Simrishamn.

Rebecca Ferguson på galapremiären av "jag är Ingrid". Foto: IBL

Rebecca Ferguson på galapremiären av “jag är Ingrid”. Foto: IBL

– Det är helt underbart att komma hem. Jag tar av mig sminket, sätter på mig raggsockor och gummistövlar och tar en långpromenad i skogen. Kontrasterna är fenomenala, sa hon nyligen i Damernas Värld.

Där har Rebecca Ferguson sedan många år bott med den mentale coachen Ludvig Hallberg, 54, pappa till sonen Isac, 8. Sambon har varit rätt anonym i medierna, men 2012 figurerade han i pressen då paret lärde ut tango på Österlen.

Rebecca Ferguson och Ludvig Hallberg har lärt ut tango på Österlen. Faksimil: golf.se

Rebecca Ferguson och Ludvig Hallberg har lärt ut tango på Österlen. Faksimil: golf.se

I april i år bytte aktrisen adress och är numera skriven på en lägenhet med fem minuters gångavstånd från den förra, till skillnad från Ludvig Hallberg och Isac som bor kvar. När Hänt träffar filmstjärnan på galapremiären av “Jag är Ingrid” vill hon inte prata om flytten eller vad som hänt.

– Den frågan skippar vi, svarar Rebecca Ferguson kort.

Hänt-TV på Rockbjörnen: Måns Zelmerlöw om singelsommaren och hur man får honom på fall

Jessica Almenäs fick panikångest efter separationen: ”Jag var nära att krascha”

Odd Eiken är Filippa Reinfeldts nya kärlek

SENASTE NYTT!