LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rebecca Ferguson om separationsryktet: "Den frågan skippar vi"

04 sep, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Separationsrykten kring filmstjärnan. Rebecca Ferguson har bytt adress, men sambon och sonen bor kvar i gamla lägenheten.
Annons

Rebecca Ferguson, 31, har haft ett par fenomenala år utanför Sverige. Nu senaste har vi sett henne i tv-serien “The White Queen” samt i storfilmen “Mission Impossible – Rogue Nation” med Tom Cruise, 53, som motspelare.

Vardagen finns dock hemma i Simrishamn.

Rebecca Ferguson på galapremiären av "jag är Ingrid". Foto: IBL
Rebecca Ferguson på galapremiären av “jag är Ingrid”. Foto: IBL

– Det är helt underbart att komma hem. Jag tar av mig sminket, sätter på mig raggsockor och gummistövlar och tar en långpromenad i skogen. Kontrasterna är fenomenala, sa hon nyligen i Damernas Värld.

Där har Rebecca Ferguson sedan många år bott med den mentale coachen Ludvig Hallberg, 54, pappa till sonen Isac, 8. Sambon har varit rätt anonym i medierna, men 2012 figurerade han i pressen då paret lärde ut tango på Österlen.

Rebecca Ferguson och Ludvig Hallberg har lärt ut tango på Österlen. Faksimil: golf.se
Rebecca Ferguson och Ludvig Hallberg har lärt ut tango på Österlen. Faksimil: golf.se

I april i år bytte aktrisen adress och är numera skriven på en lägenhet med fem minuters gångavstånd från den förra, till skillnad från Ludvig Hallberg och Isac som bor kvar. När Hänt träffar filmstjärnan på galapremiären av “Jag är Ingrid” vill hon inte prata om flytten eller vad som hänt.

– Den frågan skippar vi, svarar Rebecca Ferguson kort.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons