TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Rebecca Edenström i True Love på discovery+

07 dec, 2021 
Rebecca Edenström
Rebecca Edenström är en av deltagarna i True Love på discovery+. Om du känner igen Rebecca så är det inte alls konstigt då hon synts i tv-rutan tidigare!
Annons
Därför känner du igen Rebecca Edenström i True loveBrand logo
Därför känner du igen Rebecca Edenström i True love

Den 16 december i år bjuder discovery+ på en ny kärlekssatsning med titeln True Love. Där ska 24 singlar få möjlighet att träffa sin livs stora kärlek i huset Villa Amore i Toscana.

Deltagarna kommer dejta varandra i programmet och förhoppningsvis uppstår kärlek. Men helt enkel kommer inte resan att bli, eftersom kärleken kommer att sättas på prov i ceremonier där en lögndetektor kommer att finnas till hands. Kommer den hjälpa eller stjälpa? Det är frågan!

En av deltagarna som medverkar i nya kärleksprogrammet är 25-åriga Rebecca Edenström från Stockholm. Om man som tittare känner igen Rebecca är det inte alls konstigt eftersom hon synts i tv-rutan tidigare!

Rebecca Edenström i Cirkus Magaluf

År 2016 hade ett nytt program premiär på TV3. Programmet kallades Cirkus Magaluf och kallades i folkmun för ”nya skandalsåpan”. I programmet fick tittarna följa tio festglada ungdomar som arbetade på en bar i Magaluf.

Annons

Flera av deltagarna var kända sedan tidigare, bland annat Paradise hotel-profilerna Smail Alihodzic, 30, och Adrian Montin, 29.

Kikar vi på en bild på alla deltagare i säsongen så finns det flera ansikten som känns igen nu så här i efterhand. Bland annat Julia Franzén, 31, som är årets Bachelorette, medverkade i programmet några avsnitt tillsammans med sin kusin.

Cirkus Magaluf alla deltagare
Alla deltagare i Cirkus Magaluf.

I detta gäng finns ju även Rebecca Edenström. Vid den här tiden i livet var hon en 20-årig bartender från Stockholm.

Idag arbetar Rebecca inom PR och kommunikation.

Rebecca Edenström
Rebecca Edenström.

Nu håller vi tummarna för att Rebecca hittar kärleken i True Love!

True Love har premiär den 16 december och finns då tillgängligt att streama på discovery+.

FOTO: Linus Hallsénius/discovery+,

Annons