LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det blir en säsong 2 av Kärleken flyttar in – så blir det 2021

24 nov, 2021 
Kärleken flyttar in
I Kärleken flyttar in blir singlar noga ihopmatchade och får all möjlighet att ägna sig åt varandra utan att störas av omvärlden.
Kan äkta kärlek uppstå?
Det får vi nu se i en säsong 2!
Annons
Allt du vill veta om TV4:s nya dejtingprogram "Kärleken flyttar in"Brand logo
Allt du vill veta om TV4:s nya dejtingprogram "Kärleken flyttar in"

I TV4-programmet Kärleken flyttar in får tittarna möjlighet att följa flera singlar som söker kärleken. Det hela drar igång med att två singlar, som är helt okända för varandra, flyttar ihop i ett dygn. De träffas för första gången när de kliver in med resväskan innanför dörren.

Efter att de har tillbringat 24 timmar med varandra så får de ett val, antingen så fortsätter de bo ihop ett dygn till eller så flyttar de ut och går skilda vägar.

Totalt har singlarna fyra dygn på sig att lära känna varandra. Är fortfarande nyfikna och vill veta mer om varandra efter fyra dagar får de möjlighet att åka på en resa ihop som produktionen löser.

Kan det bli en evig kärlek?

Kärleken flyttar in är snart tillbaka i rutan
Kärleken flyttar in är snart tillbaka i rutan.

Kärleken flyttar in får en säsong 2

Efter den första säsongen sändes så stod det klart att det blir en fortsättning av nya dejtingprogrammet Kärleken flyttar in.

Annons

Trots att flera singlar faktiskt hittade kärleken i och efter programmet så återstår det ju många kärlekstörstande där ute.

Kanske har du tröttnat på det eviga och flyktiga svajpande på dejtingapparna? Eller kanske känner du någon som gör?

Nu finns chansen att söka sig in till dejtingprogrammet Kärleken flyttar in för att få en förhoppningsvis suverän matchning. Kanske är det den rätta för just dig som också söker in? Något som verkligen finns i programmet är tid att utforska om det kan vara rätt. De singlar som flyttar in med varandra får nämligen minst 24 timmar på sig att tillbringa ihop. Hela huset är kameraövervakat och allt dokumenteras.

Söker du kärleken och är redo att flytta ihop med din matchning? Sök här!

FOTO: TV4

Annons